Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Handelsmissie Malmö Zweden

10november - 12november

Waarom een missie naar Malmö?

Tijdens een export bijeenkomst in februari vorig jaar over Scandinavie bleek de belangstelling voor Zweden en Denemarken erg groot te zijn. Na deze bijeenkomst hebben spontaan al diverse bedrijven aangegeven belangstelling te hebben voor een handelsreis naar Zweden en kennis te willen maken met mogelijke handelspartners aldaar. Ook vanuit de logistieke hoek werd belangstelling getoond en werd aangegeven, dat vertegenwoordigers uit heel Overijssel graag mee willen naar Zweden on naast Malmö ook Götenburg te bezoeken en daar kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen van havenlogistiek met zelfrijdende trucks, de Volvo Vera.

Goed zakendoen in Zweden

Daarnaast is het gewoon prettig zakendoen in Zweden. De mensen zijn open, meestal positief en erg direct. Je weet snel hoe de zaken er voorstaan. De sfeer van zakendoen lijkt best veel op de Nederlandse, zodat we er ons al snel thuis voelen. Veel bedrijven hebben hier nog grote mogelijkheden en veelal is nog niet echt gedacht aan Zweden of Scandinavië als export gebied.

Malmö en Kopenhagen zijn met een brug met elkaar verbonden (The Bridge). Daardoor is de handel tussen beide steden sterk aangetrokken en wordt dit veelal als economisch gebied beschouwd met meer dan 4 miljoen inwoners, bijna 2 miljoen werknemers in 250.000 bedrijven. The place to be! Met veel mogelijkheden voor ons bedrijfsleven in Deventer/Oost Nederland en natuurlijk ook voor onze vrienden uit Rostock.

Mede mogelijk gemaakt door

Je kunt je voor deze handelsmissie niet meer aanmelden. Op de hoogte blijven van onze andere handelsmissies? Stuur een mail naar info@mkbtradeoffice.nl

Gegevens

Begin:
10november
Einde:
12november
Evenement Categorie:

Organisatoren

MKB Tradeoffice
GO4Export
Unternehmerverband Rostock-Mittleres Mecklenburg e.V.
OOSTNL