Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HANZE TRADE SUMMIT

8september

HANZE TRADE SUMMIT

Eeuwenlang bracht de Hanze economische voorspoed in de aangesloten steden. Zo ook in Deventer. De wereld is veranderd en daarmee ook het zakendoen. In plaats van zeilschepen gebruiken we nu vliegtuigen, vrachtauto’s, containerschepen en digitale snelwegen om elkaar te ontmoeten en handel te drijven.

Tijdens het Hanzejaar wil het MKB Trade Office een Trade Summit organiseren, waar ondernemers uit de verschillende Hanzesteden ( en daarbuiten) elkaar kunnen ontmoeten en zaken kunnen doen.

 

WIE KAN JE HELPEN?

Export biedt kansen. Maar waar begin je? Of als je al exporteert, welke landen zijn voor jouw bedrijf nog meer interessant? Met welke investeringen moet je rekening houden? Kan jouw organisatie de extra vraag aan?

Hoe vind je betrouwbare zakenpartners, wat zijn de producteisen en hoe neem je jouw organisatie mee in jouw internationale ambities. Aan de hand van onze sessies en export speeddates krijg je niet alleen meer kennis, maar leer je ook de juiste mensen die jou helpen kennen.

MATCHMAKING

Tijdens de matchmaking sessies gaan ondernemers met elkaar in gesprek. Op basis van vooraf aangeleverde informatie worden via AI (Artificial Intelligence) matches gemaakt.
Voor deze ontmoeting gebruiken we innovatieve tools.

We werken nog hard aan het programma. Maar je kunt binnenkort alvast jouw plek reserveren.

 

Reserveer alvast de datum in jouw agenda

8 september 2023

Gegevens

Datum:
8september
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://hanzetradesummit.nl/

Organisator

MKB Tradeoffice

Locatie

Lebuinuskerk, Deventer
Grote Kerkhof 38
Deventer, Overijssel
+ Google Maps