Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kick-off MKB Trade Office

7oktober:4:00 pm - 6:00 pm

Kom naar de kick-off en ontmoet  mede exportondernemers en business contacten van over de hele wereld. Ervaar wat ondersteuning voor jouw export kan betekenen!

Na een aantal maanden vooral online te hebben gewerkt, kunnen we nu ons nieuwe seizoen beginnen met een echte kick-off van het MKB Trade Office. 7 oktober is het zover.  We nodigen je van harte uit voor deze heuglijke bijeenkomst. Netwerken én online in contact met onze vrienden in de verschillende landen. Daar wil je toch gewoon bij zijn?

Op donderdag 7 oktober 2021 gaat het gebeuren: De kick-off van het export bureau MKB Trade Office.

We waren natuurlijk al begonnen. Bekijk hier onze al zo’n 500 profielen van exporterende bedrijven. Het mooie is dat een deel hiervan ook in boekvorm is of zal verschijnen. Er wordt nu gewerkt aan de tweede editie van Made in Apeldoorn (200 profielen) en de eerste editie van Made in Voorst (100 profielen). Dit naast meer dan 300 profielen uit Deventer en omstreken! Je kunt deze boeken bekijken tijdens onze bijeenkomst.

En natuurlijk  gaan we je in deze kick-off veel direct bruikbare informatie over exportmogelijkheden geven. En wij staan wij voor je klaar om je bij allerlei exportvragen te helpen.

Internationale contacten

We hebben veel succes met het verbinden van bedrijven met Nederlandse posten in zeer veel verschillende landen. Daarom wordt deze eerste bijeenkomst een hybride bijeenkomst met enkele van deze posten. Je hoort, via live video verbindingen, wie ze zijn en wat ze voor collega-bedrijven uit onze regio al bereikt hebben en – nog belangrijker – wat zij voor jou kunnen doen.

Programma:

16.00 – 16.30 uur Inloop
16.30 – 16.40 uur Welkom en introductie MKB Trade Office door Jan-Hein Brummelhuis, voorzitter van het bestuur
16.40 – 16.50 uur Boodschap gedeputeerde Eddy van Hijum, provincie Overijssel
16.50 – 17.00 uur Het nut van samenwerking bij de export: Fried Kaanen, voorzitter Koninklijke Metaalunie & lid Raad van Toezicht NLinBusiness
17.00 – 17.20 Kennismaking samenwerkingspartners in het buitenland. Via een online sessies maakt u kennis met
Onze zusterorganisatie in Duitsland: Unternehmerverband Rostock-Mittleres Mecklenburg e.V.: Ulrich Zinser.
En onze vrienden van NLinbusiness:
Holland House Colombia: Jan-Willem van Bokhoven
Holland House Polen: Elro van de Burg
Holland House Mexico: Carin Verbree
Netherlands Business Council France: Anouk Zoet
U kunt horen wat zij al bereikt hebben voor bedrijven uit onze regio en wat zij voor jou kunnen beteken. Verrassend veel!
17.20 – 18.20

Informele voortzetting met collega-exportbedrijven onder het genot van een hapje en een drankje.

Als je wilt, krijg je direct de mogelijkheid om 1 op 1 nog nader kennis te maken via een gesprek met de buitenlandse vertegenwoordigers. Per land hebben we een online verbinding voor je klaar staan.

 

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis, maar u moet zich vooraf wel even hier aanmelden.

Aanmeldingen Kick-off 7 oktober 2021

Gegevens

Datum:
7oktober
Tijd:
4:00 pm - 6:00 pm
Evenement Categorieën:
,

Organisator

MKB Tradeoffice

Locatie

Zwarte Silo
Zuiderzeestraat 2
Deventer,
+ Google Maps