Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontdek de zakelijke mogelijkheden die India jou kan bieden

2november:3:30 pm - 6:00 pm

Heb je ooit overwogen om met India zaken te doen? Misschien zag je wel op tegen de onbekendheid van het land. Wij brengen de praktijk van het zaken doen met India naar je toe. Hier kun je je orienteren of India als doelland toch iets voor jou kan zijn?

Een Indiër is geen makkelijk te veroveren zakenpartner. Er heerst een zakencultuur met roots uit de Engelse koloniale geschiedenis, gecombineerd met spiritualiteit en hedendaagse intelligentie. India loopt qua digitalisatie voorop. Het land zelf is zo groot dat je onmogelijk heel India kunt bedienen. Wil je hier iets bereiken, dan heb je een betrouwbare lokale tussenpersoon nodig. Zaken doen is handelen in vertrouwen. Een Indiër geeft niet makkelijk zijn vertrouwen en je verliest het ook heel makkelijk als je te lang weg blijft.

Er zijn interessante sprekers uit Nederland en India die jou vanuit de praktijk inzicht geven hoe je een entree maakt in deze markt.
Het gaat daarbij om zowel export als uitbesteding van werk. Je leert in deze bijeenkomst veel en doet tegelijkertijd de Indiase contacten op voor eventuele vervolgstappen. Uiteraard is er ook weer volop de mogelijkheid tot netwerken met jouw collega ondernemers.

En als dat je nog niet overtuigd, kun je allerlei Indiase lekkernijen proeven.
Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Programma:

15.30 – 16.00 uur Inloop
16.00 – 17.00 uur Ontdek India
17.00 – 18.00 uur Netwerken met lekkernijen uit India

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis, maar u moet zich vooraf wel even hier aanmelden.

India

Onze gaststprekers

Maarten Wolsing

“Ik ga inspireren over mijn zakelijke belevenissen in India. Hoe je omgaat met de totale cultuurshock die je krijgt als je het land binnenkomt en hoe het land mij onder mijn huid is gaat zitten. Het is zo verschrikkelijk anders dan alle andere landen en dat maakt het land uitermate boeiend. Het is geen makkelijk land maar de kansen zijn enorm.”

 

bekijk het volledige profiel van Maarten op LinkedIN #MaartenWolsing

Shilpan Patel

Hailing from an entrepreneurial family, Mr. Patel decided to take the plunge into entrepreneurship initially by adding more product lines in the existing family-owned business (Pyloff Packaging Pvt. Ltd.). Recently, with the founding of Universal Pactec, the objective is to forge strategic co-operations with entrepreneurs and emerging companies (especially from Europe) that are looking for a reliable representative and a route into the Indian market.
Mr. Patel is also an avid golfer, football enthusiast and loves playing squash in his free time.       

LinkedIn profile: #ShilpanPatel          

Edith Nordmann

Edith vertelt ons over de verschillen tussen India en Nederland. Zij spreekt vele talen vloeiend en begrijpt de mentatliteitsverschillen, culturen en juridische systemen. Zij heeft daardoor de unieke positie om grensoverschrijdende kwesties op te lossen.
Edith combineert haar professionele carrière met succes met tal van liefdadigheids- en sociale organisaties, waar zij haar expertise niet alleen gebruikt om anderen te helpen, maar ook om hen te versterken in hun inspanningen.

LinkedIn profile: #EdithNordmann

Jelke Schippers

Jelke vertelt ons meer over de werled van het outsourcen van ICT naar India. Zijn wereldwijde team levert hoogwaardige maatwerk software applicaties voor Europese klanten. Naast zijn functie als CEO van Smartshore, is hij ook bestuurslid bij de Nederlands Indiase Kamer van Koophandel en Handel (NICCT) en kan uit eigen ervaring je meenemen in de verschillen en overeenkomsten tussen beide werelden.

LinkedIn profile: #JelkeSchippers

Gegevens

Datum:
2november
Tijd:
3:30 pm - 6:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

MKB Tradeoffice

Locatie

MKB Trade Office
Zutphenseweg 4
Deventer, Nederland
+ Google Maps