Succesvolle Meet & Greet Scandinavië

Op 11 juni jl. bracht Callette Terhaerdt-Losic op uitnodiging van MKB Trade Office een bezoek aan Deventer. Op het programma stonden drie bedrijfsbezoeken en een Meet & Greet met meerdere ondernemers op de Gasfabriek. Callette woont al meer dan vijfentwintig jaar in Malmö en zij helpt Nederlandse bedrijven aan omzet in Scandinavië. Zij heeft inmiddels al meer dan 500 Nederlandse bedrijven succesvol aan export geholpen in Scandinavië.

Inspirerend bezoek bij Nijland Cycling

Familiebedrijf Nijland in Heeten produceert fietsen voor mensen met een beperking. Al jarenlang wordt er veel naar Noorwegen geëxporteerd en de wens van het bedrijf is om meer te gaan exporteren. Zweden is dan een logische keuze. Ook de Cargo Bikes van Nijland Cycling zijn internationaal in trek. Ook hier is de  Scandinavische markt in beeld.

Callette op een van de zorgfietsen van Nijland Cycling

Van Parfum naar Sportverlichting

Jann Products, internationale groothandel in parfums, had zojuist van een leverancier het exclusieve verkooprecht voor Scandinavië verkregen en het bezoek aan dit familiebedrijf kwam dan ook als geroepen.

Daarna werd Sportverlichting.com bezocht. Zij verduurzamen met LED-verlichting sportcomplexen in binnen- en buitenland. De laatste maanden kwamen er verzoeken uit Zweden naar het bedrijf toe en dat triggerde om meer over de exportmogelijkheden naar Zweden te weten te komen.

Meet & Greet op de Gasfabiek

Na de bedrijfsbezoeken was er op de Gasfabriek gelegenheid voor andere bedrijven om met Callette te spreken.

Heb je deze Meet & Greet gemist  en wil je meer weten over je kansen in Scandinavië, neem dan contact op via mkok@mkbtradeoffice.nl. We leggen dan een lijn naar Callette voor je. Heb je interesse in andere landen? Dat kan ook natuurlijk. Geef het aan ons door en wij helpen je daar aan lokale contacten met Nederlanders ter plekke.

 

Over het MKB Trade Office

Het MKB Trade Office fungeert als een brug tussen het midden- en kleinbedrijf en de internationale markt. Met een breed netwerk van partners, zowel lokaal als internationaal, streven we ernaar de handel te bevorderen en te faciliteren. Ons team biedt advies, ondersteuning en waardevolle inzichten om uw bedrijf succesvol te laten zijn op de internationale markt.