Zaken doen met Amazon

 

Waarom zaken doen met amazon?

Een interactieve workshop bijeenkomst met Jan Krijgsman, Alca Fashion Deventer.
De workshop wordt gehouden in de Gasfabriek Zutphenseweg 6. Mocht de fysieke bijeenkomst niet mogelijk zijn, wordt dit omgezet naar een interactieve digitale sessie.

E-commerce is het middel om exponentieel te groeien en binnen E-commerce is zaken doen met Amazon daarin de overtreffende trap. Het perspectief is lonkend, wie wil dit nu niet. Toch zijn wel een aantal voorwaarden en spelregels om succesvol te kunnen zijn op Amazon. MKB Trade Office is blij dat ervaringsdeskundige Jaap Krijgsman van Alca Fashion uit Deventer zijn succes, maar ook de mogelijke valkuilen (en hoe deze te omzeilen) met ons en u wil delen.

Programma:

15:30 Introductie door Marco Kok en korte voorstelronde deelnemers.
15:45 Presentatie “Zaken doen met Amazon” door Jaap Krijgsman
16:15 Interactieve sessie / discussie waarin deelnemende bedrijven vragen kunnen stellen
16:45 Afsluiting met informele borrel

 

Webinar 'zaken doen met amazon'

20 Januari 2021
Tijdstip 15:30-17:00

Gasfabriek,  Zutphenseweg 6, Deventer

Contact

Naast de presentatie is er volop ruimte om elkaar te leren kennen en vragen te stellen en afspraken te maken. Bij aangepaste Coronamaatergelen wordt dit een digitale workshop. U krijgt dan een deelnamelink.

Organisatie

MKB Deventer | 

Inschrijven

Aanmelden voor de webinar ‘Zaken doen met Amazon’

Over Alca-fashion

Alca fashion is begin 2016 opgericht door Jan Krijgsman en Wim Hiemstra. De start van een website voor T-shirts voor mannen met een buikmaat van XL tot en met 8XL was voor beiden een nieuwe stap. Beide ondernemers kwamen er achter dat voor mannen met deze buikmaten er slechts vormloze en slecht zittende T-shirts beschikbaar waren. Tijd om hier wat aan te doen met de oprichting van Alca Fashion. De shirts worden verkocht aan particulieren via de eigen webshop alcafashion.nl onder de titel Life Fits Easy. De grote groei ontstond toen Jaap zijn assortiment ging aanbieden via Amazon in zeven grote Europese landen. Dubbel cijferige groei per maand was eerder regel dan uitzondering. Toen de verkoop via Amazon is Europa goed liep (40.000 klanten) is gestart met verkoop via Amazon USA. Na een aanloopperiode (moest alles zelf uitzoeken) bedient Alca Fashion inmiddels een gelijk aantal klanten of beter gezegd fans.