MKB Trade Office helpt ondernemers uit de regio bij vraagstukken over export. Hieronder vind je onze diensten. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Export Helpdesk

Als lid van de MKN Trade office businessclub kunt u uw export vragen of vragen over internationaal zakendoen stellen aan onze helpdesk.

Subsidieregelingen & Vouchers

Het MKB Trade Office krijgt vooral vragen over subsidies, die wij door onze ervaring snel van vraag naar actie kunnen begeleiden. 

Matchmaking

Mensen en kennis verbinden is ons kerndoel. Door middel van partnersearch willen we graag relevante partijen samenbrengen, zodat iedereen er beter van wordt. 

Landenworkshops

 ‘Kennis is macht’ en ‘een goed begin is het halve werk’, zeker bij het uitvoeren van uw product. Daarom bieden wij bijeenkomsten aan met prominente gasten aan voor landinformatie, marktinformatie en gerichte praktijkinformatie.

Handelsmissies

Bij missies en beurzen bieden we MKB-bedrijven een entree of een versterking van nieuwe buitenlandse afzetmarkten. De focus ligt op handelsmissies binnen Europa.

Internationaal Spreekuur

Heeft een u een vraagstuk waarmee u met een exportprofessional wilt sparren, dan is het internationaal spreekuur wat voor u.