MKB Trade Office

 

Over ons

MKB Trade Office is een export-hub voor MKB-ondernemers. Hier kunt u terecht met allerlei vragen over export. We zijn er voor zowel de startende exporterende ondernemers als ook voor het in export gepokt en gemazelde MKB-bedrijf. We richten ons primair op de Stedendriehoek, maar bedrijven uit andere (omliggende) regio’s zijn ook van harte welkom.

Het MKB Trade Office is ontstaan vanuit de exportgroep van het MKB-Deventer. Exportstimulering was en is hier een prioriteit die ook buiten de regio opvalt. Deventer als stad heeft bijvoorbeeld evenveel exportbedrijven als de provincie Noord Brabant [ bron: https://import-en-export.nl/provincie/noord-brabant.html ]

en staatssecretaris Mona Keijzer spreekt van “De Best Practice uit Oost-Nederland”

Hulp bij export voor MKB-Ondernemers in Oost Nederland

Of u een klein bedrijf bent of een bedrijf met veel medewerkers, wij staan als proactieve matchmaker en informatiebaken klaar met brede dienstverlening voor elk bedrijf met internationale ambities. Of het nu gaat om een exportstart of een groeistap. U profiteert vrijblijvend en op vertrouwelijke basis van onze kennis over internationaal ondernemen, plus een enorm netwerk richting bedrijfsleven in diverse landen. Daarnaast hebben we goede banden met het onderwijs en overheden. Deze contacten hebben al meermalen geleid tot succesvolle buitenlandse leads en versterking van de vitale exportregio Oost-Nederland. Omdat tijd geld is en individuele kennis opdoen veel tijd kost, kunnen we elke exportondernemer veel uit handen nemen.

kerntaken van MKB Trade Office

U ziet hier een aantal van onze kerntaken:

  • Eén-op-één exportcoaching
  • Matchmaking met partijen in binnen- en buitenland
  • Voorlichting/ondersteuning bij subsidies, regelingen en wetgeving Het aanbieden van kennisevenementen, excursies en landenworkshops
  • Het organiseren en faciliteren van handelsmissies
  • De uitvoer van maatwerk exportscans Meer diensten? Kijk hier naar het overzicht 

 Team van het MKB Trade Office

Marco Kok,  Ingrid Rog & Karel Rog

Neem contact op met het MKB Trade Office

Wij zijn grenzeloos ondernemend om MKB-ondernemers over hun grenzen te laten gaan. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor vragen, informatie of een kennismakingsgesprek! Maak hier een afspraak om uw kansen te ontdekken voor export van uw product.

Onze Partners