Het grote Brazilië biedt jou mooie kansen!

Brazilië

Brazilië is het grootste land en de grootste economie van Zuid-Amerika. Het land heeft een groot aantal natuurlijke rijkdommen en een diverse economie. Brazilië is een agrarische grootmacht in de wereld en de grootste producent van koffie, suikerriet en sinaasappels. Ook producten als soja en vlees gaan de hele wereld over.heeft de grootste veestapel van de wereld. Ook is zij groot in de bio-industrie (ethanol, biodiesel en biogas).

Export kansen

De kansen voor jou zijn het grootst in de biologische grondstoffen economie, zaden, genetica, duurzame productie technologieën, agro logistiek, opslag en verwerking. Ook hightech systems en materialen is een kansrijke markt. Gezondheidszorg, duurzame energie, de diensten sector en big data zijn ook de markten van de toekomst in Brazilië.

 

Partner van MKB Tradeoffice

​Wij werken al enige jaren samen met De Dutch Brasilian Chamber of Commerce (opgericht in 1952). Zij hebben een passie om business professionals te verbinden en samen te brengen met inhoudelijk belangrijke issues in events en diensten zoals marktanalyses en het delen van best practices tussen verschillende industrieën. Zo dragen zij direct bij aan het succes van Nederlandse ondernemers die voor Brazilië als exportland kiezen. Zij hebben het grote Brazilië verdeeld in 40 zogenaamde “”Çities of Opportunity’s””. Deze hubs bestaan uit sterke netwerken van al gestarte Nederlandse entrepreneurs en betrouwbare lokale agenten/handelspartners. Hier brengen zij jou graag-gericht mee in in contact.

Onze contacten Peggy de Rop en Rene Veiga spreken jou als geinteresseerde export ondernemer in Brazilië graag tijdens de zoom op de boot.

Brazilië in cijfers

Top 5 export productgroepen

  • Chemische producten
  • Minerale brandstoffen, smeermiddelen en dergelijke producten
  • Machines en vervoermaterieel
  • Fabricaten hoofdzakelijk gerangschikt volgens grondstoffen
  • Diverse gefabriceerde goederen

Manager External Relations

NLinBusiness | Dirk de Bie