Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Handelsmissie Sibiu 22-24 mei 2023

22 mei 2023 - 24 mei 2023

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de missie van 22 t/m 24 mei. U maakt dan kennis met potentiële afnemers, leveranciers of partners via een aantal ontmoetingen met ondernemers uit Sibiu en omgeving. We proberen het gezelschap van ondernemers uit Sibiu zoveel als mogelijk af te stemmen op de wensen van de deelnemers vanuit Oost-Nederland.
Sibiu is een middelgrote stad in een van de meest welvarende delen van centraal Roemenië. Van oudsher is het gelegen in het Duitssprekende deel van Roemenië, maar tegenwoordig kun je er met Engels ook prima terecht. Sibiu is een officiële zusterstad van de Gemeente Deventer. Sibiu is goed bereikbaar via het vliegveld van Dortmund, op zo’n twee uur rijden vanuit Deventer.
Sibiu heeft een goed ontwikkeld bedrijfsleven met grote internationale bedrijven als Continental-banden en een keur aan lokale en vaak internationaal gerichte MKB bedrijven.
Voor bedrijven uit Oost-Nederland een interessante stad om zaken te doen, zeker gezien de goed ontwikkelde banden, die met Sibiu al jaren bestaan.

Gegevens

Begin:
22 mei 2023
Einde:
24 mei 2023
Evenement Categorie:

Organisator

MKB Tradeoffice