Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet & Greet Zweden: Is je bedrijf klaar om de Öresundbrug over te steken?

11juni:4:00 pm - 6:00 pm

Op 11 juni komt Callette Terhaerdt-Losic van MarketLink naar Deventer om kennis te maken met bedrijven die meer informatie willen over zaken doen aan de andere kant van “The Bridge”.
Callette is geen onbekende in Deventer. Zij heeft onze succesvolle handelsmissies naar Malmö en Helsinki mede mogelijk gemaakt en al vele bedrijven aan de juiste handelspartners in Zweden geholpen.
Nu bezoekt ze bedrijven in onze regio om hun specifieke kansen door te spreken. Daarna is er een Meet & Greet voor alle bedrijven die meer informatie willen over kansen in Zweden.

 

Exportkansen voor MKB-bedrijven in Zweden

Zweden biedt tal van exportkansen voor Nederlandse MKB-bedrijven. De Zweedse markt staat bekend om haar openheid voor buitenlandse producten en diensten, innovatieve karakter, en hoge levensstandaard. Vooral sectoren zoals duurzame technologie, gezondheidszorg, ICT, en voedingsmiddelen bieden veel potentieel.
Nederlandse bedrijven kunnen profiteren van de sterke focus op duurzaamheid en technologische vooruitgang in Zweden. Samenwerkingen met lokale partners en het begrijpen van de Zweedse zakelijke cultuur, die gekenmerkt wordt door transparantie en lange-termijnrelaties, zijn cruciaal.
Met een goed uitgewerkt exportplan en de juiste marktbenadering kunnen Nederlandse MKB’ers succesvol inspelen op de vraag en mogelijkheden in Zweden. Callette kan je hier wegwijs maken.

Programma  Meet & Greet Zweden

  • 16.00 uur: Presentatie Zaken Doen met Zweden. Veel ruimte voor individuele vragen.
  • 16.30 uur: Informele borrel met netwerken en mogelijkhden om Callette vragen te stellen.
  • 18.00 uur: Afsluiting

Organisatie: MKB Trade Office

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door GO4EXPORT, het exportprogramma voor ondernemers uit Gelderland en Overijssel. Beide provincies zijn opdrachtgever en financier van het programma, dat wordt uitgevoerd door regionale publieke en private partners, waaronder MKB Trade Office.

Aanmelden:

Deze bijeenkomst staat open voor alle MKB-bedrijven die interesse hebben in Zweden. Je bent van harte welkom voor de Presentatie Zweden en de Meet & Greet.

Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst

Aanmelden Zweden Meet & Greet

Gegevens

Datum:
11juni
Tijd:
4:00 pm - 6:00 pm
Evenement Categorie:

Organisatoren

GO4EXPORT-OOSTNL
MKB Tradeoffice

Locatie

MKB Trade Office-Ondernemershuis Gasfabriek Deventer
Zutphenseweg 6
Deventer, Nederland