Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Logistiek: ter land, ter zee en in de lucht

15 november 2022:11:30 am - 2:00 pm

Je wilt exporteren naar verschillende landen. Maar hoe doe je dat met de logistiek? Wat kun je meer doen om jouw logistieke processen naar verschillende exportlanden zo efficient en doelmatig in te richten? Vos Transport (locatie Londenstraat 5 Deventer) ontvangt ons op locatie met een rondleiding en interessante sprekers.

Dit is een lunchbijeenkomst. Voor broodjes wordt gezorgd. Omdat we in de hallen van Vos rondlopen, raden we aan om rekening te houden met wat lagere temperaturen.

PROGRAMMA

  • 11.30 Inloop en ontvangst met koffie, thee en broodjes
  • 12.00 Opening
  • 12.15 Presentatie ” Transparantie in containervervoer”  door Kees Koopman en Jos de Jonge.
    Grote uitdagingen om exporteurs tijdig te voorzien van relevante en correcte informatie.Door marktwerking, stijgende kosten en manipulatie sterke bewegingen in prijzen en betrouwbaarheid van aanbieders.
  • 12.40 Presentatie  door Rijk Potkamp over luchtvracht. Rijk heeft een schat aan ervaring waar hij graag en met veel humor over vertelt. De inleiding zal kort zijn en er zal uitgebreid ingegaan worden op de vragen van de deelnemers en wat er momenteel allemaal speelt als gevolg van de Oekraine crisis.
  • 13.00 Presentatie Roy van Verseveld over Vos Transport. De SDG doelen en hoe de ervaring met waterstof als brandstof voor vrachtwagens.
  • 13.20 Rondleiding door het transportbedrijf Vos.
  • 14.00 Einde

SPREKERS

Roy van Verseveld

Customer Service & Sustainability Manager Vos Transport.
Roy is vandaag niet alleen onze gastheer, maar hij vertelt je  meer over transport op de weg. Over de  duurzame ontwikkelingen in deze sector en bij Vos zal Roy je bijpraten tijdens een rondleiding door het bedrijf.

Kees Koopman

CEO Hello Container.

Oprichter van het platform Mijnpakketdienst.nlInmiddels 9 Franchise-vestigingen in NederlandMede-oprichter van het platform HelloContainer.

Jos de Jonge

CEO Hello Container.

Meer dan 15 jaar ervaring in de havens van Rotterdam en AntwerpenMede-oprichter van het platform HelloContainer

Rijk Potkamp

Strategic Account Manager bij Rhenus Air & Ocean. Rijk opereert zowel op het gebied van lucht- en zeevracht en wegtransport. De te vervoeren goederen betreffen zowel import als export.

Aanmelden
De bijeenkomst is gratis, maar je moet je vooraf wel even hier aanmelden.

Gegevens

Datum:
15 november 2022
Tijd:
11:30 am - 2:00 pm
Evenement Categorieën:
,

Organisator

MKB Tradeoffice