HANDELSMISSIE LYON

MKB Trade Office organiseert  dit jaar een handelsmissie naar Lyon. We zijn nu nog bezig met de oriëntering. Meld je aan als geïnteresseerde, zodat we in het programma ook met julie wensen rekening kunnen houden. Dit is nog geen definitieve inschrijving.

 

De stad is een broedplaats voor innovatie, met smart-mobility en duurzame energieoplossingen die een steeds groter wordende impact hebben. Bovendien opent de rijke culturele en creatieve sector van Lyon de deuren naar unieke zakelijke mogelijkheden.

We plannen een gemengde missie naar deze bruisende stad om de veelzijdige zakelijke kansen te verkennen die Lyon te bieden heeft. Dit bezoek biedt een uitgelezen kans voor ondernemers en bedrijven om direct in contact te komen met belangrijke spelers in deze sectoren en om een netwerk op te bouwen met lokale en internationale partners.

Tijdens deze missie zullen we bedrijfsbezoeken, netwerkevenementen en workshops organiseren die gericht zijn op het stimuleren van samenwerking en het verkennen van nieuwe markten.
Of je interesse nu ligt in de geavanceerde technologieën, duurzame ontwikkeling, of de culturele en creatieve industrieën, deze handelsmissie naar Lyon belooft een schat aan mogelijkheden te openen.
Mis deze kans niet om je bedrijf internationaal te positioneren en deel uit te maken van een toekomstgerichte delegatie. Laten we samen nieuwe zakelijke horizon in Lyon verkennen.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door GO4EXPORT, het exportprogramma voor ondernemers uit Gelderland en Overijssel. Beide provincies zijn opdrachtgever en financier van het programma, dat wordt uitgevoerd door regionale publieke en private partners, waaronder het MKB Trade Office

Ben je geinteresseerd in deze reis, laat het ons weten.
(Dit is geen definitieve inschrijving. Deze volgt als data, programma en kosten enz. bekend zijn.)

Interesse Handelsmissie Lyon