Game & App Developers

2 Monkeys

App Development

App development is het sleutelwoord voor deze onderneming. Willem van Rossum en Mathijs Tieleman leiden hun bedrijf 2 Monkeys, met veel plezier. Steeds op zoek naar nieuwe casual games die voor Android en Apple (iOS) ontwikkeld kunnen worden. Games waar ze veel energie steken in de ontwikkeling, marketing en verkoop.


2 Monkeys een bedrijf dat met acht mensen dagelijks werkt aan verbeteringen en verfijningen van hun producten. Medewerkers van verschillende disciplines, ontwikkelaars-app-marketing, data analyse, grafisch design en content creators. Ook laten 2 Monkeys een deel van hun werkzaamheden uitvoeren in het buitenland.

Apps
Het volgen van de ontwikkelingen binnen internet heeft geleid tot de specifieke keuze voor app development. Spellen die via je telefoon of tablet kunnen worden gespeeld. Even je hoofd leeg maken en een andere concentratie op zoeken. Zo is een tekenapp serie een van de succesvolste ontwikkelde apps. Leuk voor kinderen dachten de heren, maar al snel bleek dat juist volwassenen de app massaal aankochten. De app is in ruim 227 landen aangeschaft.


De beste willen zijn binnen het vakgebied, leidt tot innovatie en kwaliteit. Informatie analyses, gebruiksstatistieken en feedback op eerder uitgebrachte apps, zorgen er voor dat 2 Monkeys een goed beeld heeft van hun eindgebruikers en de wensen die zij hebben. Echter ook tijd speelt een rol. De time-to-market voor een puzzel app bedraagt anderhalf jaar en er wordt continu door vier man aan de ontwikkeling van de app gewerkt. Steeds alert zijn op de top 3 concurrenten en een beter product op de markt willen brengen.

De wereld is het speelveld


Overzicht, discipline en hard werken met buitengewoon veel plezier heeft geleid tot een succesvolle onderneming. 2 Monkeys staat op nummer 1 in Nederland met de meeste apps installs op Android. Wereldwijd zijn 60 miljoen apps in 227 landen geïnstalleerd vanaf 2013. Dagelijks spelen ruim 350.000 gebruikers een van de 35 ontwikkelde apps.

Exportlanden


De apps zijn gekocht in ruim 227 landen. Van Groenland tot Chili, Äland eilanden tot Zuid Afrika, van Siberië tot Nieuw- Zeeland.

Export landen

Wereldwijd |