4youstandby

Software

Henk van den Brink heeft een groot deel van zijn werkzame leven in de softwarebranche gewerkt in leidinggevende posities. In zijn laatste functie kwam hij in aanraking met de Oostenrijkse softwarebouwer Because Software AG. Zij hebben een niceproduct ontwikkeld voor reclamebureaus en Henk, die toch wel wat gewend was op softwaregebied, was erg onder de indruk: “zo moet het!”. De Oostenrijkers hadden nog geen distributeur in de Benelux en Henk besloot dit te gaan worden en zo werd 4youstandy opgericht in 2007.

Because Software is al meer dan dertig jaar op de markt. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd als de toonaangevende leverancier van software voor reclamebureaus. De oplossing easyJOB wordt gekenmerkt door een hoge functionaliteit en individuele aanpassingsmogelijkheden. EasyJOB is consequent ontwikkeld als een complete oplossing met een breed scala aan functies: bewezen project-/jobverwerking van begroting tot facturering, rapportage en controle, documentbeheer, e-mailintegratie, resourceplanning en vele andere aanvullende modules en interfaces vormen de basis voor een optimale workflow. Het onderscheidend vermogen zit in de, veelal instelbare, grafische weergaven. Dit maakt het werken met EasyJOB overzichtelijk en bespaart de bureaus veel tijd en geld.

Tot op heden maken meer dan 19.000 gebruikers van ongeveer 800 reclamebureaus dagelijks gebruik van de EasyJOB software. Het gemiddelde aantal gebruikers per klant verschilt enorm. Dit varieert van 10 tot 250 in Duitsland tot gemiddeld 2 tot 70 in Nederland. De software wordt als SAAS-oplossing in de markt aangeboden.

Henk zijn eerste klant was een reclamebureau met zestig medewerkers in Helmond. Al tijdens de uitgebreide demonstratie voor een groep managers van het bedrijf riep de directeur van het reclamebureau: “zo moet het”. Sindsdien werken tientallen bureaus in Nederland met ongeveer 1.000 medewerkers ook met de software van EasyJOB. Dit breidt zich door positieve mond-op-mondreclame en gerichte online marketingacties gestaag verder uit. Het grote voordeel is dat het verloop minimaal is. Meer dan 50% van de wereldwijde gebruikers is al meer dan tien jaar klant bij EasyJOB.

Toekomst

Henk heeft naast EasyJOB meerdere agentschappen verworven van buitenlandse softwarebedrijven. Daar onder zit een nieuwe en zeer veelbelovend pakket waar Henk hoge verwachtingen van heeft op de Nederlandse markt. www.because-software.nl.

Export landen

België | Duitsland

Ceo

4youstandby | Henk van den Brink