Verlichting

A Led Inn

Verlichting

A Led Inn is een bedrijf dat al meer dan tien jaar actief is op de verlichtingsmarkt. A Led Inn staat voor kwaliteit. In ieder gebouw en in elke ruimte speelt verlichting een grote rol. Een veel grotere rol dan veel mensen zich realiseren. Gaat u maar na; verlichting zorgt voor sfeer, verlichting stimuleert de concentratie, verlichting beïnvloedt ons gevoel, verlichting biedt comfort en verlichting is goed voor het werkplezier.

Landelijk actief

Het team van zeven professionals zorgt voor de juiste lichtadviezen en installeert lampen en armaturen desgewenst ook op locatie van de klanten. Op jaarbasis worden zo gemiddeld 1.000 trajecten doorlopen. De klanten achter de trajecten zitten in het BtoB-segment door heel Nederland verspreid. Een belangrijke doelgroep zijn de installatiebedrijven. Voor hen koopt A Led Inn scherp in en levert het lichtplannen inclusief besparingsberekeningen die zij voor hun klanten gebruiken. Ook kopen scholen en bedrijven rechtstreeks bij A Led Inn. Naast Levering in Nederland wordt de binnen- en buitenverlichting ook geleverd in België en incidenteel in Duitsland.

Draait om service

A Led Inn houdt van langdurige relaties met de klanten. Directeur Nick De Negro: “het gaat veel verder dan sec het leveren van verlichting, service is net zo belangrijk, zo niet belangrijker. Zo bellen wij ieder jaar onze klanten na om te vragen of ze tevreden zijn of ze verbeter punten zouden willen zien. Dit scherpt ons en we kunnen ook direct inspelen op nieuwe wensen. Naast service als onderscheidend vermogen zetten wij ook sterk in op online verkoop.

Exportambitie

A Led Inn groeit snel, mede dankzij de focus op verkoop online. De Negro: “Belgische klanten bestellen graag bij Nederlandse webshops en wij merken dit. We krijgen steeds meer Belgische bestellingen op onze webshop met daarin ruim 6.000 verlichtingsartikelen. Ook Duitsers weten onze website te vinden en daarom oriënteren wij ons ook versteviging van verkoop aan Duitsland.

 

Export landen

België | Duitsland 

Ceo

A Led Inn | Rick de Negro