Bouwbedrijf

Aan de Stegge

Bouwbedrijf

Aan de Stegge Twello houdt zich bezig met het oplossen van huisvestingsvraagstukken van ondernemers. Al vanaf het eerste idee denkt Aan de Stegge Twello mee over efficiënte en toekomstbestendige nieuwbouw, passend bij het bedrijfsproces, de branche en de identiteit van de onderneming. Altijd staan de ondernemer en zijn ambities centraal.

Het bouwbedrijf beheerst het hele proces, van planontwikkeling tot en met bouw en eventueel beheer en onderhoud. Praktisch en kostenefficiënt meedenken met de ondernemer resulteert in een functioneel, duurzaam en betaalbaar bedrijfsgebouw. “Wij realiseren een maatpak rond het specifieke bedrijfsproces waar het ook nog eens heel prettig werken is”, vertelt directeur Marco van der Laan. Aan de Stegge Twello is gespecialiseerd in de logistiek, voedingsindustrie, productie, chemie en bovengrondse parkeeroplossingen.

Innovatieve werkwijze

De nieuwste technieken worden gebruikt bij het uitwerken van de bouwprojecten. “Wij werken het project vooraf met alle partijen uit in BIM. Zo kunnen wij knelpunten al voor de bouw verhelpen en wordt bouwen een kwestie van assembleren”, vertelt Marco van der Laan. “Dit zorgt voor een efficiënt bouwproces en een korte bouwtijd.” Met virtual reality kunnen opdrachtgevers al voor de bouw de look and feel van hun nieuwe bedrijfsgebouw beleven. “Dit spreekt meer tot de verbeelding dan een bouwtekening of een technische omschrijving.” Daarnaast zorgt de integratie van Lean in de bedrijfscultuur voor een focus op continu verbeteren.

Duurzaam en circulair

Aan de Stegge Twello bouwt duurzaam en heeft kennis van diverse duurzaamheidsmethodes. Verschillende duurzaamheidsexperts adviseren over groene nieuwbouw, energieneutraal of circulair bouwen en BREEAM. Er wordt meegedacht over fiscale voordelen en subsidies met als resultaat een bedrijfsgebouw met oog voor mens, omgeving en milieu. Onlangs realiseerde Aan de Stegge Twello een circulair bedrijfsgebouw voor DAVO in Deventer met Metron Vastgoed. Een primeur op het gebied van circulaire bedrijfshuisvesting, want het gebouw is voor maar liefst 80% circulair.

Werken met plezier

Bij Aan de Stegge Twello werken mensen met veel ambitie en trots aan uitdagende projecten. De familiecultuur maakt dat medewerkers zich met plezier en passie inzetten. “We investeren in continue verbetering van onze processen, maar ook van onszelf”, vertelt Peter de Vries, financieel directeur. “Ontwikkelen en doorgroeien zijn voor ons vanzelfsprekend. Zo halen wij het maximale uit onze mensen en kunnen onze opdrachtgevers rekenen op een enthousiast, flexibel en betrokken bouwteam”. Buiten het werk om organiseert Aan de Stegge Twello tal van activiteiten die bijdragen aan het werkplezier en de teamspirit.

Export landen

België

Ceo

Aan de Stegge | Marco van der Laan