ABV Metal Factory

Metaal

Wat een prachtig bedrijf is ABV Metal Factory. Uniek gelegen in de bossen van Voorst. Het bedrijf is gestart in 2013. Eigenaar Ilva Oonk runt het bedrijf samen met haar partner. Ilva: ’2013 was misschien niet het beste jaar om te beginnen, maar het is ons toch gelukt om er in de loop der tijd iets heel moois van te maken’. Het bedrijf begon overigens in Lettele in een halletje van 110m². Al na 6 maanden bleek deze ruimte te krap en werd er verhuisd naar Teuge, alwaar een hal van 240m² werd betrokken. Dat was na een jaar ook weer te klein, waardoor verhuisd werd naar Twello en in 2021 naar Voorst.

Aparte locatie

Het bedrijf is nu gevestigd in het zogenaamde MOB locatie, midden in de mooie natuur, een oud militair opslag complex. Het bedrijf bevindt zich daar in een tweetal voormalige Leopart tank garages. Daar bouwt ABV Metal Factory interieuronderdelen voor veelal horeca, bars, restaurants en hotels en daarnaast veel voor de koelmeubelindustrie. Het bedrijf levert tevens zogenaamd client resistent meubilair met een leuke look voor instellingen.

Uniek

De combinatie van metaalproductie en poedercoating, die het bedrijf toepast, is in Nederland behoorlijk uniek. Dit betekent ontzorging voor de klant, terwijl het tevens zorgt voor een hoge leverbetrouwbaarheid. Daarnaast is het bedrijf trots op de inzet van haar zeer gemotiveerde en deskundige personeelsleden, die in de prettige werksfeer binnen ABV Metal Factory buitengewoon goed tot hun recht komen.

Export landen

België | Duitsland | Italië | VS | China