Internetbureau

Agency8

Internetbureau

Agency8 is een specialist in E-commerce ontwikkeling. Het bedrijf realiseert websites en webshops voor groot- en kleinbedrijf, en alles daar tussen in. Agency8 levert ook maatwerk, software, apps en verzorgt de online marketing, technische realisatie en hosting voor haar klanten. De eigenaren Geoff en Ilse Barlow hebben ruim 20 jaar ervaring in e-commerce.

Wereldwijd netwerk
Agency8 werkt met diverse platformen en is onder andere actief in het wereldwijde DNN netwerk, een platform waaraan en waarmee intensief wordt gewerkt. Geoff draagt de titel MVP (most valuable person) binnen de DNN Community, voor zijn bijdrage aan dit CMS systeem. Wereldwijd worden zijn producten zoals templates en handige plugins ontelbare keren gedownload. Jaarlijks komen de software bedrijven samen op een Internationaal DNN congres om kennis te delen, workshops te geven en te netwerken. Agency8 voert ook voor dit netwerk werkzaamheden uit voor bedrijven in Nederland, België, Engeland en Frankrijk. Dit varieert van het programmeren van maatwerk en apps tot het bouwen van webshops en websites. Door een creatieve benaderingswijze hebben Geoff en Ilse de mogelijkheid om voorop te blijven lopen met de ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Toekomst
Ondernemers die de verschillende kanten van een medaille kennen en ook een variatie aan opdrachten hebben uitstaan. Vanaf het begin heeft Agency8 de samenwerking opgezocht binnen Europa. Het delen van kennis en het beschikbaar stellen van plug-ins binnen hun netwerk is een vanzelfsprekendheid.
Ondernemerschap is inspelen op de veranderingen, zodat het bedrijf gaat groeien. Vanuit hun expertise en het Europese netwerk heeft Agency8 de stap gezet om zich meer te richten op E-commerce en de daarbij behorende activiteiten.

Export landen

België | Duitsland | Frankrijk | Engeland 

Ceo

Agency8 | Geoff Barlow