Auto accessoires

Akto Mobiel

Auto accessoires

Ondernemer Andy Kloppenburg kwam met een technische aanpassing voor auto’s op de markt en dit bleek al zeer snel een “gat in de markt” te zijn. In 2004 werd AKTO BV opgericht en een bedrijfspand in Apeldoorn betrokken.

Nu behoort AKTO tot een van de meest exclusieve bedrijven in Nederland met betrekking tot optische tuning.

AKTO is gespecialiseerd in het ombouwen, faceliften en het technisch aapassen van zeer (jonge) exclusieve auto’s van de merken BMW, Audi, VW, Mercedes, Porsche en Mini. Het team van vijf medewerkers bouwt auto’s geheel naar de wensen van de klant om met: Bumperpakketten, LED Dagrijverlichting, LLumar glas folie,velgen, lederen interieurs, technische (import) aanpassingen en nog veel meer is mogelijk.

Het bedrijfspand aan de Wilmersdorf in Apeldoorn is vanwege de aanhoudende groei, diverse keren verbouwd, waarbij een showroom en een nieuwe werkplaats werden toegevoegd. Het assortiment bestaat ook uit sportvelgen, banden en lederen interieurs.

Naast optische tuning biedt AKTO ook onderhoud en schadeherstel aan de autobezitters aan. Een relatief nieuwe dienstverlening is importbegeleiding. Wenst de klant een auto uit Duitsland of de USA te importeren dan moet hij zaken als: Weg/Zee transport, verzekering, inklaren, omzetten van USA Title naar Duitse brief, taxatie, gunstige BPM begeleiding, gehele RDW traject, tenaamstelling, technische aanpassingen allemaal regelen. AKTO neemt al deze zaken uit handen en heeft een ruime ervaring met USA & Duitse import.

Een specialisme is het uitvoeren van de technische (originele) aanpassingen, wat noodzakelijk is bij o.a. import uit USA.

AKTO Exclusief heeft ruim 400 complete originele sets autovelgen op voorraad, te bewonderen in hun prachtige showroom. Deze worden overigens ook online verkocht naar omliggende landen en veelal uit voorraad geleverd. AKTO staat internationaal bekend om zijn assortiment aan zeldzame en grote maten en exclusieve designs. Niet veel bedrijven in Europa beschikken over zo’n groot assortiment.

Export landen

België | Duitsland

Ceo

Akto Mobiel | Andy Kloppenburg