Internet Marketing

Best4u

Internet Marketing

Best4u werd opgericht door toenmalige Havo scholier Ivo Elshof. Het was 2004, het MKB was nog amper vertegenwoordigd in de online wereld en vanuit zijn zolderkamer zag hij dat het allemaal véél beter kon. Uit de passie om alles uit het internet te halen begon Best4u te groeien tot wat het nu is: een bedrijf met 150 professionals die meer dan 3.200 klanten in binnen- en buitenland bedienen met alle internetdienstverlening onder één dak.

Best4u Groep

Onder de best4u Groep vallen diverse bedrijfsonderdelen. Best4u Media is verantwoordelijk voor de techniek achter websites en apps, het onderdeel Best4u Internetmarketing spreekt voor zich. Relatief nieuw is het onderdeel Traffic Today dat in Deventer gehuisvest is. In dit onderdeel zijn de grotere klanten ondergebracht. Best4u is super gespecialiseerd in WordPress. De visie van Best4u is helder: het MKB in Nederland online naar het hoogste niveau brengen: elke MKB ondernemer, ongeacht ervaring met of kennis van websites moet optimaal online kunnen schitteren en groei realiseren. Dat dit geen loze beloften zijn vaak uit de vele referenties op de website. Zonder volledig te zijn wat namen met daar achter het percentage groei van de online omzet dat Best4u gerealiseerd heeft: Mael Logistics (34%), Dutch expat Shop (108%), Fleurdirect (78%).

Stevige groei ambitie

Best4u is hard gegroeid de afgelopen jaren en verwacht dit tempo: 30% per jaar te contineren en te versnellen. Het uiteindelijke doel is in 2025 10.000 websites per jaar te kunnen ontwikkelen. Momenteel bedraagt dit op jaarbasis ongeveer 1.000 websites. Om de groei te realiseren zijn ook twee buitenlandse vestigingen geopend. In de vestiging in Antwerpen wordt de Belgische markt bediend door 12 medewerkers aangezien steeds meer klanten hierom vroegen.

De tweede vestiging zit in Moldavië. Daar zit een technische team van IT-professionals die veel technische oplossingen programmeren. In Nederland is IT-talent schaars en duur en in Moldavië is de kwaliteit betaalbaar. In Moldavische vestiging werken 85 professionals. Deels werken zij voor Best4u & Traffic Today en deels gedetacheerd bij de klanten van beiden.

 

Export landen

België | Moldavië