Black Reindeer

Standbouw

In 2019 is Black Reindeer Productions door Nathalie Vandeweerdt opgericht. Nathalie werkte daarvoor bij een Belgische leverancier van modulaire beurssystemen. Dankzij deze beurssystemen kan Black Reindeer voor elk budget een mooie stand bouwen. Voor bedrijven die bijv. aan meerdere beurzen per jaar deelnemen, wordt zo één concept gemaakt met herbruikbare elementen, wat niet alleen het milieu maar ook het budget ten goede komt.

Black Reindeer Productions is een zusterbedrijf van standbouwer The Inside in Deventer. The Inside focust zich op houtstandbouw voor internationale bedrijven over de hele wereld. In zo’n 60 steden in 20 landen verspreid over alle continenten van de wereld. Black Reindeer Productions specialiseert zich in het modulaire en herbruikbare segment.

Dutch design wint het!

Het eigen ontwerpteam is de grote kracht van het bedrijf. Dutch Design geniet een uitstekende reputatie in de internationale beurswereld en Black Reindeer Productions levert het. Nathalie: “we gaan altijd uit van het budget wat de klant heeft voor de stand en spannen ons maximaal in om binnen dit budget maximale exposure te realiseren. Beurzen zijn een beleving en onze klanten willen dat ze hun beursstand blijvend herinneren. We maken van een beursstand een uniek event waar (potentiële) klanten zich goed voelen en bevestigd worden in het (aanstaande) partnership”.

Ondanks de jonge leeftijd van het bedrijf weet Black Reindeer Productions tal van nationale en internationale bedrijven te bedienen. Gemiddeld (voor Corona) waren dit vijf tot tien stands per maand, verspreid over verschillende beurzen in Europa. De beurzen variëren van 6 tot 100 m2 en worden gebouwd voor bedrijven in de regio (Unifloor), tot nationale (Batavus) en internationale bedrijven. Zo heeft Black Reindeer Productions voor de Chinese busbouwer BYD een stand voor een Franse beurs gebouwd (RNTP in Nantes). Veel wordt gewerkt met Duitse opdrachtgevers, de unieke designs, de korte lijnen en de makkelijke communicatie in perfect Duits maakt dat de Duitsers graag met Black Reindeer Productions samenwerken.

Naast beursstands richt Black Reindeer Productions ook showrooms en ontvangstruimten van bedrijven in. De ervaren exposure tijdens de beurs willen bedrijven graag ook intern meenemen en Black Reindeer Prodctions realiseert dit. Zo is onlangs voor Batavus een experience center van 1.000 m2 ingericht.

Toekomst

De Coronacrisis is een dreun geweest voor de beurssector en Black Reindeer Productions onttrekt zich daaraan niet. Door focusverlegging naar interieurbouw weet het bedrijf continuïteit te realiseren in deze stormachtige tijd. Zodra de beurzen weer georganiseerd gaan worden, staat Black Reindeer met extra motivatie klaar om weer mooie stands voor mooie opdrachtgevers te gaan bouwen.

Export landen

België | Duitsland | Frankrijk | Zweden | Verenigd Koninkrijk | USA | China

Ceo

Black Reindeer | Nathalie Vandeweerd