Koffiebranderij

Blooss Coffee

Koffiebranderij

BLOOSS coffee is een koffiebranderij gevestigd in het mooie Deventer sinds 2015. Het proeflokaal en winkel vindt u in Twello. BLOOSS coffee is in 2015 opgericht door Diana van Wely. Het koffievirus heeft hevig toegeslagen bij Diana. Diana: “ik heb het mooiste beroep van de wereld, ik leef mijn passie voor koffie, het branden ervan en het experimenteren met de talloze smaakopties”.

Voor de liefhebber!

Diana koopt de meest bijzondere koffies in van over de hele wereld. Deze specialty-koffies worden onder eigen merk en private label voor bedrijven, koffie- en theespeciaalzaken, espressobars, restaurants, delicatessenzaken en kookwinkels gebrand. De klanten zitten door heel Nederland verspreid en sinds kort ook in België. Het is een grote verscheidenheid aan grote en kleine klanten, wat hen samen bindt is de passie voor goede koffie. Diana: “er wordt helaas veel goedkope en kwalitatief mindere koffie gedronken en onze missie is hierin verandering in aan te brengen. Voor iets meer heb je gewoon kwaliteit en dan wil je niets anders meer”.

Thee zonder kunstmatige toevoegingen

Omdat klanten naast koffie ook thee wilden kopen voert Diana ook een uitgebreid assortiment aan losse thee zonder kunstmatige toevoegingen en vrijwel allemaal zonder toegevoegde suikers. De kwaliteitsthee is te verkrijgen in tientallen verschillende smaken in grootverpakking voor bedrijven en horeca en in prachtige theeblikken voor retailers. Het assortiment aan koffie en thee wordt aangevuld met prachtige losse blikken, koffiezetapparaten, servies, glazen en mokken. Een bezoek aan het proeflokaal dat tot de kleinste details in retrostijl is ingericht, is een waar feest voor elke liefhebber van koffie en thee.

Bijzondere glazen

Wat dacht u bijvoorbeeld van een hittebestendige thee/wijnglas. Naast de prachtige presentatie geeft de vorm van dit glas ook een extra dimensie aan het drinken van thee. De vorm van het glas is gebaseerd op een professioneel sommelier glas. Door de gebogen aromakamer blijven de geuraroma’s van de thee beter opgesloten wat zorgt voor een intense geur- en smaakbeleving. Thee smaakt zo een stuk beter!

Toekomst

Het klantenbestand bereid zich gestaag uit door mond-op-mondreclame, social media en de webshop. Daarnaast gaat Diana graag op pad naar potentiële klanten. Diana: “ik bezoek vaak kwaliteitszaken of IT- en Communicatiebedrijven met veel aandacht voor het personeel. Onze kwaliteit van de koffie en thee sluit dan vaak prima aan bij de kwaliteit die de bedrijven met hun producten en diensten leveren”.

 

Export landen

België 

Ceo

Blooss Coffee | Diana van Wely