Koffiebedrijf

Blue Mountain

Koffiebedrijf

Blue Mountain is een jong koffiebedrijf (2015) dat een verschil maakt en bouwt aan een responsible brand. Naast het branden en verkopen van kwaliteitskoffie doet Blue Mountain meer. Concrete stappen worden gezet om de koffieketen beter en duurzamer te maken. Ook lokaal worden projecten ondersteunt op sociaal maatschappelijk vlak.

De verantwoordelijke werkwijze slaat aan en is mede de reden dat Blue Mountain flink groeit. De organisatie telt inmiddels elf gepassioneerde koffieliefhebbers die zorgen dat alle klanten dagelijks van goede koffie en ook thee worden voorzien. Het klantenbestand is zeer divers, dit varieert van horeca, zorg tot kantoren en maakbedrijven in het MKB. Wat zij gemeen hebben is de waardering van goede koffie op de werkvloer voor de eigen medewerkers (secundaire arbeidsvoorwaarde!), gasten en relaties. Samen met de barista’s van Blue Mountain worden de verschillende blends getest totdat de klant haar ideale smaak heeft bepaald.

Merk onafhankelijk

Naast koffie en thee levert Blue Mountain ook de bijbehorende machines geleverd. Dit varieert van een klein apparaat voor koffie thuis tot volautomaten in het MKB tot filterdragers voor de horeca. Blue Mountain kan als onafhankelijke leverancier alle merken in alle soorten en maten leveren. Ook neemt zij de in de machine voor haar rekening en wordt dit, samen met alle ingrediënten en service, verdisconteerd in een vriendelijke- en transparante prijs per consumptie. Wel zo transparant.

Koffiepods

Een relatief nieuwe lijn, onder de naam EasyPod, is onlangs ontwikkeld waarbij versgemalen koffie in speciale pods wordt aangeboden. Handig voor thuisconsumptie en ZZP-ers maar het is ook populair in de hotelbranche. Op hotelkamers worden de pods samen met een kleine machine geplaatst.

Verder groeien

Blue Mountain groeit flink en beschikt over klanten door het hele land. Deze worden door haar vertegenwoordigers uit de eigen regio bezocht.

Export landen

Duitsland