Boerhof Projectinrichters

Projectinrichters

Het familiebedrijf Boerhof Projectinrichters bestaat al meer dan 45 jaar. Boerhof beschikt over de unieke combinatie van projectmeubilair en stoffering en is dus echt een totaalinrichter voor de zakelijke markt. Deze combinatie is zeldzaam en valt dus op. Dagelijks zetten de 32 medewerkers zich in om plannen te maken en uit te voeren voor de inrichting van kantoren, zorginstellingen, scholen, hotels, musea tot gevangenissen aan toe. Dit doen zij door heel Nederland.

Het personeel is ook een beetje familie

Deze uitspraak is geen loze kreet. Directeur Kristel Leerkes-Boerhof: “We zijn erg begaan met onze klanten en ook met ons personeel. Zij maken vaak het verschil tijdens de contacten met onze relaties. De producten zijn elders ook wel te krijgen, maar een goede klant- en servicegerichtheid vaak niet. Wij krijgen regelmatig van klanten te horen dat onze medewerkers praten alsof Boerhof hun eigen bedrijf is. Dat vinden wij een mooi compliment.” Andersom biedt Boerhof de medewerkers ook een uitdagende baan met een grote, diverse en vooral mooie groep opdrachtgevers. “Het geeft elke keer een kick om de klant extra te verrassen met een ontwerp waarvan deze niet had durven dromen.”

Veel aandacht voor duurzaamheid

Daarnaast is er ook veel aandacht voor circulair ondernemen. De markt voor vloeren is nog redelijk traditioneel. Boerhof vindt het een uitdaging om met veel duurzame items de eerste in de branche te zijn. Hierbij wordt nauw samengewerkt met leveranciers. Zo was Boerhof de eerste stoffeerder in Nederland die een 100% cradle-to-cradle tapijtvloer heeft gelegd. Ook was Boerhof de eerste stoffeerder die gebruik maakte van lijmen in dozen in plaats van plastic emmers. Kristel: “Het is leuk om hiermee te experimenteren, onze klanten staan er vaak open voor en ons positief ingestelde en nieuwsgierige personeel maakt het mogelijk dat we hierin steeds nieuwe initiatieven kunnen nemen”. Dit zijn er inmiddels zo veel dat Boerhof elk jaar een MVO-jaarverslag maakt.

Export

Het komt regelmatig voor dat Nederlandse bedrijven een vestiging in het buitenland hebben en dat Boerhof gevraagd wordt deze ook in te richten. Maar ook dat Nederlanders die in het buitenland wonen, Boerhof benaderen voor projecten. Kristel: “We focussen niet echt op het buitenland, want de Nederlandse markt is voor ons al groot genoeg, maar als we onderweg iets interessants tegen komen, dan pakken we dat graag op.”

Export landen

Incidenteel | België | Duitsland | Aruba | Curaçao

Ceo

Boerhof Projectinrichters | Kristel Leerkes-Boerhof