Landbouw en industrietechniek

Bonhof

Landbouw en industrietechniek

De historie van het familiebedrijf Bonhof begint in 1969. Wim Bonhof begint dan met het repareren, de service en verkoop van landbouwmachines en tractoren. Het bedrijf ontwikkelt zich en er wordt daarnaast begonnen met las- en constructiewerkzaamheden. In de loop van de jaren is de verhuur van landbouwmachines, grondverzetmachines en hoogwerkers aan de bedrijfsactiviteiten toegevoegd. Inmiddels heeft Bonhof twee vestigingen, aan de Zonnenbergstraat 36 en 46 in Wilp, met gezamenlijk 60 medewerkers.

Landbouw- en Industrietechniek

Deze bedrijfstak zorgt voor het onderhoud, reparatie, keuring, service en verkoop van machines en tractoren voor landbouw en industrie. De verkoop betreft zowel nieuwe machines en occasions. Bonhof is al jarenlang trotse dealer van de bekende landbouwmerken: Deutz-Fahr, Welger, Vredo, Kuhn, Krone, Trioliet, , Giant en Joskin. Deze worden veelal regionaal verkocht. De verkoop van occasions van landbouwmachines is het meest internationale deel van het bedrijf. Directeur Henri Bonhof: “We hebben bij een pensionering van één van onze trouwe medewerkers (49 jaar in dienst!) uitgezocht naar hoeveel landen we de landbouwmachines hadden verkocht. Dit bleken er 63 te zijn”. De meeste occasions worden via internet verkocht aan eindgebruikers. Naast landbouwmachines worden ook grondverzet-, recycling-, bouwmachines en heftrucks verkocht. In totaal zijn er ruim 700 occasions op voorraad, voor elke wens is er een oplossing.

Metaaltechniek- en Machinebouw

De focus binnen deze bedrijfstak ligt op de engineering, (ver)bouw en revisie van projecten in de recycling en grondverzet branche. Dit wordt van ontwerp tot en met ingebruikstelling geleverd. Ook voor andere zaken als trappen, bordessen, transportbanden, slijtdelen, oplaswerkzaamheden, bakmessen, transportinstallaties, doseurs, productscheiders etc. zijn klanten bij Bonhof aan het juiste adres.

Machine- en Materiaalverhuur: In een aparte vestiging aan de Zonnenbergstraat 36 staat een verhuurvloot van meer dan 150 machines, waaronder landbouwmachines en tractoren, hoogwerkers, grondverzetmachines, kachels, reinigingsmachines, aanhangwagens, springkussens en gereedschappen. Via eigen transport wordt dit bezorgd en opgehaald daar waar de klant dit wil hebben.

Techniek- en Agrishop & Reinigingstechniek In deze shop zijn meer dan 10.000 verschillende artikelen te koop. De meeste artikelen worden geleverd via groothandel Kramp welke dagelijks ervoor zorgt dat de voorraad op peil blijft. Al meer dan dertig jaar is Bonhof trotse dealer van alle professionele machines van Kärcher.

Bonhof is een veelzijdig familiebedrijf. De deskundigheid en loyaliteit naar de klanten toe is wat het bedrijf echt uniek maakt.

Export landen

Wereldwijd

Ceo

Bonhof | Henri Bonhof