Aanleg zwembaden

Bos Zwembaden

Aanleg zwembaden

Bos Zwembaden is sinds 2006 een specialist op het gebied van zwembad aanleg, onderhoud en renovatie. Het gehele proces van de bouw van een zwembad gebeurt bij Bos Zwembaden. Het begint allemaal met het ontwerp van het zwembad, volledig naar de wensen en behoeftes van de klant. Na akkoord van de klant kan de bouw van het zwembad beginnen. Tijdens de bouw staat het team van Bos Zwembaden voor perfectie, kwaliteit en puur vakmanschap. Met deze instelling en professionaliteit wordt de bovenkant van de Nederlandse markt bediend. Bij de meeste projecten wordt er samengewerkt met toonaangevende hoveniers en tuinarchitecten om zo het allerbeste en mooiste resultaat te leveren. Waarom veel klanten voor Bos Zwembaden kiezen? Het team van Bos Zwembaden bestaat uit vijftien professionals die werken vanuit passie.

Dromen waarmaken en overtreffen

Bij de aanleg van een nieuw zwembad komt meer kijken dan men vooraf verwacht. Klanten doen een investering in hun eigen gezondheid, plezier en woongenot voor de lange termijn. In overleg met de klant wordt er een ontwerp gemaakt die volledig aansluit op de behoefte van de klant. Hierbij is oog voor detail erg belangrijk.

Naast geen concessies te doen aan kwaliteit en vakmanschap, zijn duurzaamheid en vergaande automatisering twee andere onderscheidende factoren van Bos Zwembaden. Naast dat duurzaamheid belangrijk is voor mens en milieu, kan het ook behoorlijk schelen in de energiekosten van de klant. Daarnaast willen de meeste klanten zo min mogelijk tijd besteden aan het onderhoud van het bad. De vergaande automatisering helpt daarbij. De onderhoudssystemen zorgen ervoor dat de klant zonder omkijken kan genieten van het zwembad. Eens in de zoveel tijd komt een monteur langs om alle systemen etc. te controleren en te onderhouden. Daarnaast kun je bij Bos Zwembaden erop vertrouwen dat werk wordt geleverd binnen de afgesproken tijd.

Bos Zwembaden realiseert zowel de aanleg van binnen- als buitenzwembaden en renoveert daarnaast bestaande baden. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij de bouw en renovatie van een zwembad. Het is mogelijk om je zwembad te voorzien van ingebouwde jetstreams, waardoor zwemmers tegen de stroming in kunnen zwemmen. Deze jetstreams zijn volledig af te stellen qua snelheid en zijn een sportieve toevoeging aan ieder bad. Daarnaast worden er ook sauna’s, jacuzzi’s, douches etc. mee geleverd en geïnstalleerd. Na aanleg en installatie neemt Bos Zwembaden het onderhoud op zich.

De zwembaden worden door heel Nederland gebouwd. Sommige projecten zijn ontzettend bijzonder en uniek. Zo realiseerde het team van Bos Zwembaden een zwembad van 35 meter lang op het dak van een appartementencomplex in hartje Amsterdam. Daarnaast gaat Bos Zwembaden soms de grens over om unieke zwembaden te bouwen in het buitenland.

Toekomst

De toekomst ziet er goed uit. Momenteel (2021) wordt de laatste hand gelegd aan de eigen binnen- en buiten showroom op de locatie in Twello. Waar klanten terecht kunnen voor advies en inspiratie en daarnaast om alle mogelijkheden zelf te zien en te ervaren.

Export landen

Zwitserland | Frankrijk | Spanje

Ceo

Bos Zwembaden | Ronald Bos