Lockers en Interieurbouw

Brummel

Lockers en Interieurbouw

Het nieuwe werken is in opkomst, niet alleen in Nederland, ook daarbuiten. Bij het nieuwe werken horen lockers, waarin de medewerker zijn waardevolle documenten kan opbergen. Brummel Projectinrichters uit Apeldoorn produceert lockers, die in feite als een soort bouwpakketten naar het buitenland gaan, met name naar Duitsland en België, om daar in kantoren geplaatst te worden.

De locker als exportproduct

Brummel werkt met de lockers nauw samen met softwareleveranciers en slotenfabrikanten. Zo worden de lockers met elektrische toegangssloten geëxporteerd. Ook is het mogelijk middels een app de deuren te openen met je telefoon of tag. De lockers zijn onder meer geplaatst bij Accenture in Duitsland, Deloitte in Frankrijk en Vodafone in Nieuw-Zeeland. Nieuw is het gebruik van gerecyclede lockers, naast duurzaam ook goedkoper.

Brummel Projectinrichters bestaat al sinds 1972. Brummel verzorgt de totaal inrichting, van ontwerp naar realisatie. Ze zijn actief in de zorg, uitvaartbranche en het onderwijs. Brummel werkt ‘one stop shopping’, van ontwerp tot uitvoering, van coördinatie tot styling, alles onder één dak.

Ondertussen is het bedrijf ontwikkeld als familiebedrijf, Kim en Mick Meuleman zijn toegetreden, waardoor de continuïteit voor de toekomst is gewaarborgd. Bij Brummel werken 15 medewerkers, die voor een jaaromzet van zo’n 1,5 miljoen zorgen. Zo’n 90% van die omzet wordt gerealiseerd in Nederland, de overige 10% in het buitenland, vooral in Duitsland en België. In de komende jaren verwacht Ben Meuleman, directeur van Brummel Projectinrichters, dat de export verdubbelt, van 10 naar 20%. “De lockers kunnen veel breder worden ingezet dan alleen bij het nieuwe werken, denk aan musea, stations, sportaccommodaties, sauna’s: eigenlijk alle publieke ruimten en dat kan natuurlijk in heel veel landen. Om die reden zal de export in de komende jaren zeker toenemen.”

Export landen

Duitsland | Frankrijk | België | Luxemburg | Bonaire

Ceo

Brummel Projectinrichters | Ben Meuleman