Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Lockers en Interieurbouw

Brummel

Lockers en Interieurbouw

Het nieuwe werken is in opkomst, niet alleen in Nederland, ook daarbuiten. Bij het nieuwe werken horen lockers, waarin de medewerker zijn waardevolle documenten kan opbergen. Brummel Projectinrichters uit Apeldoorn produceert lockers, die in feite als een soort bouwpakketten naar het buitenland gaan, met name naar Duitsland en België, om daar in kantoren geplaatst te worden.

De locker als exportproduct
Brummel exporteert niet rechtstreeks, zij leveren hun lockers aan Vecos, die de toegangscontrole voor de lockers maakt en samen exporteren ze de complete lockers. Vecos verzorgt de sales in het buitenland. De lockers zijn onder meer geplaatst bij Accenture in Duitsland, Deloitte in Frankrijk en Vodafone in Nieuw-Zeeland.

Brummel Projectinrichters bestaat al 45 jaar. Ooit begonnen als schildersbedrijf, is het bedrijf daarna geswitcht naar de interieurbouw. Aanvankelijk ging het om winkelpanden. Brummel verzorgde in winkelpanden de plafonds, tapijt en wanden en uiteindelijk evolueerde dit tot totaalinrichting, dus ook kassasystemen, toonbanken, kasten en verlichting. Inmiddels werkt het bedrijf voor alle bedrijven, vooral in Nederland. Ze maken maatwerkinterieurs. Zo richten ze receptie- en vergaderruimten in, maar ook conferentie- en raadzalen, waarin beeld en geluid en overige technieken worden geïntegreerd. Verder zijn ze actief in de zorg, uitvaartbranche en het onderwijs. Brummel werkt ‘one stop shopping’, van ontwerp tot uitvoering, van coördinatie tot styling, alles onder één dak.
Op de particuliere markt beweegt het bedrijf zich eveneens. Is er een relatie die thuis wat wil verbouwen, dan voert Brummel die opdracht uit. Het gaat dan bijvoorbeeld om badkamers en keukens.

Bij Brummel werken 15 medewerkers, die voor een jaaromzet van zo’n 1,5 miljoen zorgen. Zo’n 90% van die omzet wordt gerealiseerd in Nederland, de overige 10% in het buitenland, vooral in Duitsland en België. In de komende jaren verwacht Ben Meuleman, directeur van Brummel Projectinrichters, dat de export verdubbelt, van 10 naar 20%. “De lockers kunnen veel breder worden ingezet dan alleen bij het nieuwe werken, denk aan musea, stations, eigenlijk alle publieke ruimten en dat kan natuurlijk in heel veel landen. Om die reden zal de export in de komende jaren zeker toenemen.”

Export landen

Duitsland | België

Ceo

Brummel Projectinrichters | Ben Meuleman