Groot- en klein inventaris en elektronica apparatuur

Businesspoint

Groot- en klein inventaris en elektronica apparatuur

Businesspoint* is een servicegerichte totaalaanbieder op het gebied van groot-en klein inventaris. In 2014 zag Roel Bonants een gat in de markt voor het zakelijk leveren van elektronica. Dit is een andere markt dan de consumentenmarkt met ook een andere benadering. Dit segment werd door de winkelketens onvoldoende bediend, reden waarom Businesspoint* is opgericht. Sindsdien is het hard gegaan, het bedrijf telt inmiddels zeven personeelsleden.

Producten en diensten

Het assortiment is breed en bestaat uit: groot- en klein inventaris en elektronica apparatuur van ieder merk en type. Dit wordt mét installatie en reparatie service door heel Nederland geleverd. Businesspoint* heeft een sterke positie verworven bij o.a. de vakantieparken en de zorgsector. Zo worden bij onder andere Landal Green Parcs complete parken opnieuw uitgerust. Ook zijn veel hotels kind aan huis bij Businesspoint voor het inrichten van hun hotelkamers. Vanuit opdrachtgevers komt de laatste tijd steeds meer de vraag om ook over de grens te leveren, bijvoorbeeld in Duitsland en Luxemburg.

Sterke groei

Naast levering verzorgt Businesspoint* ook de turnkey installatie terplekke en waar nodig het onderhoud. Klanten vragen om hierin steeds meer ontzorgd te worden en Businesspoint verzorgt dit graag. In toenemende mate vragen klanten ook om steeds meer verschillende producten te leveren. Roel: “de klanten willen voor het inrichten van kamers en (recreatie)woningen één aanspreekpunt die alles regelt en waarvoor één factuur wordt gestuurd. Daarom leveren we een steeds uitgebreider pakket. Zo zijn tuinmeubelen, kinderbedden en matrassen onlangs aan het assortiment toegevoegd”. Voor de regelmatig bestellende klant heeft Businesspoint* een webshop ingericht die veel gebruikt wordt. Dit geeft weer ruimte om bij nieuwe klanten veel aandacht te kunnen schenken aan persoonlijk contact. Deze nieuwe klanten komen ook steeds meer uit andere branches, zo richt Businesspoint* voor projectontwikkelaars turnkey woningen in en wordt ook geleverd aan het Justitie, Onderwijs en aan Interieurbouw.

Export landen

Duitsland | Luxemburg

Ceo

Businesspoint | Roel Bonants