C. Bakker Exclusief Vervoer

Vervoersbedrijf

Christiaan Bakker is in 2008 onder de naam Christiaan Bakker Exclusief Vervoer gestart met een vervoersbedrijf in pakketbezorging. Het bedrijf is sindsdien doorgegroeid naar een allround vervoersbedrijf met vier medewerkers.

Extra aandacht
Buiten bezorging van reguliere pakketten is Christiaan Bakker Exclusief Vervoer met name gespecialiseerd in pakketten die extra aandacht behoeven. Daarbij kunt u denken aan het leveren van bloemen, een doos gebak, medicijnen of glaswerk. Christiaan: “Bij veel collegabedrijven worden de pakketten machinaal gedistribueerd. Dit is voor speciale ladingen niet handig, wij doen deze handling handmatig met veel minder kans op beschadigingen onderweg”.

Het bedrijf is sinds de start behoorlijk gegroeid door mond-tot-mondreclame van tevreden klanten. Voor de ongeveer 200 klanten die merendeels in een straal van 20 kilometer rondom Deventer zitten, worden op jaarbasis ongeveer 80.000 pakketten gedistribueerd. Pakjes worden binnen één dag bezorgd, zes dagen per week. Bijzonder is dat pakketten die zondag worden aangeboden, maandag al bezorgd worden. Hierin is Christiaan Bakker Exclusief Vervoer uniek.

Het merendeel van de pakketten (die ook op pallets aangeboden kunnen worden) wordt verzonden binnen Nederland. Maar Christiaan Bakker Exclusief Vervoer heeft ook rechtstreekse lijnen naar België, Aruba, Curaçao, Suriname en Turkije. Incidenteel wordt voor klanten vervoer geregeld naar landen elders in Europa, Azië en de VS. Voor klanten die dat willen biedt het bedrijf ook een ompakservice aan of opslag in het eigen magazijn. Klanten kunnen ook pakketten aanleveren voor verzending met Packs, DPD of TNT.

Uitbreiding
Christiaan Bakker Exclusief Vervoer verwacht verder te groeien in de toekomst: “De afgelopen drie jaar zijn we in omvang verdubbeld. We hebben geïnvesteerd in extra vervoersmiddelen en zullen dat ook blijven doen om de groei bij te benen of beter gezegd erop te anticiperen. Zo schaffen we binnenkort een vrachtwagen aan voor vervoer van grote ladingen. Ook willen we het magazijn uitbreiden. We hebben veel klanten die groeien en het voordeel is dat wij dan weer meegroeien”.

Export landen

België | Turkije | Suriname | Curaçao | Aruba 

Ceo

C. Bakker Exclusief Vervoer | Christiaan Bakker