IT-Bedrijf

Cedere

IT-Bedrijf

De missie van het bedrijf staat al in de betekenis van de naam van het bedrijf. Cedere betekent overdragen en dat is wat Cedere sinds 2000 doet, het faciliteren van overdracht van informatie. Begonnen is met spraakherkenning en inmiddels is dit doorgegroeid naar optimalisatie van bedrijfsprocessen waarbij spraakherkenning een onderdeel is.

Dicteren en digitale omzetting van het gesproken woord in gevalideerde digitale teksten die vervolgens per omgaande veilig hun weg vinden naar documenten, mails, CRM-systemen en (patiënten)dossiers. Dit bespaart veel tijd en geld. Het stelt organisaties in staat om efficiënter en goedkoper te werken.

De spraakherkenningssoftware en ondersteunde producten en diensten als Imaging, beveiligde PDF’s, documentbeheer, geautomatiseerde factuurstroom en contract management software, hebben hun weg inmiddels gevonden naar meer dan 1.000 organisaties.

De diversiteit is groot, van accountskantoren, ziekenhuizen, overheden, advocaten tot onderwijs en ingenieursbureaus aan toe. Met als doel sneller en slimmer werken.

Een kwart van de gebruikers van de producten van Cedere bestaat mensen die spraakherkenning gebruiken om met een beperking te kunnen werken. Thuis of op het werk. Zo geeft Cedere actief inhoud aan het begrip Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het werken voor deze doelgroep geeft veel voldoening bij het kleine team van Cedere.

Trots is Cedere ook op de samenwerking met het OLVG ziekenhuis in Amsterdam. Daar werken de radiologen met de spraakherkenning van Cedere. Besprekingen van foto’s en patiënten worden live opgenomen en met een nauwkeuring van 99,7% direct in het elektronisch patiëntendossier verwerkt. Ditzelfde werkt ook voor andere branches met specifiek eigen jargon, zoals Legal en Accountancy.

Cedere werkt met producten die wereldwijd bekend en inzetbaar zijn. Dit maakt toetreding tot buitenlandse markten laagdrempelig. Zo beschikt Cedere over klanten in België, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Naar verwachting zal dit snel groeien. Cedere biedt spraaktechnologie inmiddels in zeven talen aan en opscholing naar 40 of meer talen, ligt in het verschiet.

Een nieuwe ontwikkeling is de eigen app die dictaten opneemt en supersnel beveiligd digitaal omzet naar tekst. Op een beveiligde server voeg je je eigen woorden, namen of artikelen toe. Zo creëer je je eigen omgeving op een spraakserver, waar ter wereld je ook bent.

Export landen

België | Duitsland | Frankrijk | Zweden | Turkije

Ceo

Cedere | Godie Vierbergen