Clubwear Company

Sexy Kleding

Clubwear Company is in 2010 gestart. Beide oprichters hadden al ondernemerservaring op het gebied van telemarketing en promoties en waren toe aan een nieuwe uitdaging. De keuze ging eindelijk tussen kinderkleding of sexy kleding. Het werd uiteindelijk het laatste omdat het marktpotentieel daarvan groter werd ingeschat. Dit bleek te kloppen: Clubwear Company heeft een toonaangevende website met het grootste assortiment op het gebied van sexy kleding voor vrouwen en mannen.

Groot en wisselend assortiment

Het assortiment bevat ruim 8.500 artikelen van toonaangevende merken uit de branche. Een belangrijk deel van het assortiment bestaat uit erotische lingerie. Daarnaast is er ook een brede range aan zowel kinky lak of leren kleding voor op spannende feestjes als artikelen die alledaags, bijvoorbeeld tijdens een etentje, kunnen worden gedragen. Van strings tot teddy’s, jarretels en bodystockings, niets is Clubwear Company te gek! Bijkomend voordeel is dat alles ook in vele maten beschikbaar is, zodat voor elk postuur een perfecte pasvorm beschikbaar is. Dit is in de markt uniek, in winkels zijn afwijkende maten bijvoorbeeld niet te koop.

Bestellingen uit de hele wereld

De grote kracht zit in het grote assortiment en ook de grote doorloopsnelheid erin. Elk jaar worden zo’n 1.000 nieuwe artikelen toegevoegd waardoor het assortiment voor de vele bezoekers van de webshop ook blijvend interessant blijft. Deze bezoekers komen ook in toenemende mate uit het buitenland. Nu al beslaat dit zo’n 15%. De bestellingen komen uit de hele wereld: van Mexico, USA tot aan IJsland en Mongolië aan toe. Dankzij de samenwerking met DHL worden de buitenlandse bestellingen razendsnel bezorgd: in Europa is dit de volgende dag en verder weg zoals de USA is dit in twee dagen.

Toekomst

Clubwear Company verwacht gestaag verder te groeien. De webshop zal verder worden geoptimaliseerd. Het bijzondere is dat de webshop op relevante zoektermen in Google vaak een top drie positie heeft en het doel is nog meer te halen uit online omzet. In het verleden zijn beurzen ook uitgeprobeerd, alleen dit is te veel werk in relatie tot de omzet. Het assortiment is in 2020 ook uitgebreid met nieuwe artikelen buiten de kleding. Dit heeft geleid tot nieuwe omzet.

Export landen

Europa | USA | Canada | Mexico |

Incidenteel | Andere landen

Ceo

Clubwear Company | Jan Willem Luirstra