Branding & Design

Convenient4u

Branding & Design

Sinds 2003 gespecialiseerd in communicatie, vooral op het gebied van Branding & Design in de Retail. Convenient4u biedt ondersteuning en advisering voor tal van bedrijven en organisaties door het hele land. Bij ondersteuning moet je denken aan bijvoorbeeld opmaak van advertenties, Magazines, Flyers, POS materiaal, Displays, Verpakkingen, maar ook nieuwe ontwikkelingen zoals 3D rendering en animaties.

De houding, betrokkenheid en gedrevenheid van het team van zes professionals, of beter gezegd “bazen” maakt het verschil. Eind baas Tamara Wolters: “Wij flexibel en gaan door waar anderen stoppen. Dat maakt dat veel opdrachtgevers graag met ons werken. Het geeft ons iedere keer een geweldige kick als de klanten scoren met onze ontwerpen en campagnes. De klanten voelen dit en we realiseren de doelen van de klanten ook binnen budget en tijd. Het verloop van klanten is daarom nihil en via mond-tot-mondreclame komen er gestaag nieuwe klanten bij”.

Bij het werk is de eigen brandportal (Online Assetbank) belangrijk. Hierin kunnen klanten hun artwork online beschikbaar stellen voor diverse andere partijen waar ze mee samen werken! Alle originele data op één vaste locatie voor iedereen 24 uur per dag bereikbaar via het Internet! Convenient4u werkt veel voor klanten die internationaal werken. Dat maakt werken vanuit één brandportal ideaal. Regelmatig worden contacten uitgewisseld met productiebedrijven van communicatie-uitingen in China, de VS, Brazilië, de UK en andere Europese landen.

Trots is Convenient4u op elke klant en opdracht. Een klein team dat werkt voor grote spelers in retail land. Dit kan alleen door de houding, betrokkenheid en motivatie van alle medewerkers binnen Convenient4u. We werken als team met de grootst mogelijke aandacht voor de klant.

De toekomst ziet er goed uit. Vorige jaar is een geheel nieuwe huisstijl en branding geïntroduceerd, waarbij de focus nog meer ligt op alle mogelijkheden binnen Retail/Design en Branding. Het investeren in een duurzame vertrouwensrelatie met de klanten, om samen de unieke merkbeleving te waarborgen, betaalt zich uit. Veel klanten in de fast moving consumergoods hebben in Convenient4u een partner die volgens ISO 9001 hele totale pakket van ontwerp tot en met uitvoering ter hand neemt. Verdere groei wordt daarom ook verwacht.

Export landen

Duitsland | België | UK | USA | China | Brazilië

Ceo

Convenient4u | Tamara Wolters