Muziekstudio

Delta Beats

Muziekstudio

Elio Debets een (muziek)specialist, die ‘easy’ en subliem inspeelt op de tunes van deze tijd. Met DeltaBeats Studio levert Elio topproducten, van het mixen van beats tot songs en alles wat daar bij komt kijken om verfijningen uit te voeren voor een artiest. Elio, een audio engineer en producer pur sang!

Het Havenkwartier in Deventer is zijn thuisbasis. Vanuit zijn studio worden via dashboards door Elio de mooiste composities samengesteld voor zijn klanten. DeltaBeats Studio heeft verschillende ruimtes zodat er afzonderlijke opnames kunnen plaatsvinden.

Ooit begonnen in een hiphop bandje (Floawaz) is zijn voorliefde voor het mixen van tunes zijn corebusiness. Met een opleiding aan het beroemde SAE Institute in Amsterdam heeft hij zijn kennis aangescherpt en verrijkt. Een audio engineer die zijn talenten mag inzetten voor vele beroemdheden en in het bijzonder voor Afrojack. Naast verblijven in de Verenigde Staten en Engeland waar Elio voor verschillende artiesten heeft gewerkt, Snoopdogg, David Guetta en Esther Dean, om er een paar te noemen, reist hij met Afrojack de wereld over.

Beatritme
Met een werkritme van 13-16 uur per dag worden met precisie de verschillende beats en tracks beluisterd en getuned. Brainstormen over wat de nieuwe ‘sound’ zal zijn, of wat meer kwaliteit en kwantiteit voor een artiest oplevert. Dat hoort ook bij zijn vak. Met het grootste gemak worden minuscule wijzigingen aangebracht. Een subliem gehoor, om die kleine afwijkingen te herkennen en te verbeteren.

“Ik hou van alle muziek genres. Als het maar goed is”, aldus Elio. Goed is datgene wat de artiest een meerwaarde geeft en wat je als producer wilt horen. Inspelen op het ritme van de tijd. Een spotify playlist wordt dagelijks klaargezet zodat hij nieuwe muziek tot zich neemt.

Elio heeft een prachtige focus! Vol creativiteit en inventiviteit om nieuwe mix technieken toe te voegen en tracks net even anders te laten klinken. Dankbaar voor de vele kansen die hem worden geboden maakt hij hier optimaal gebruik van en dat siert hem. De wereld van muziek, die dagelijks vernieuwt en inspeelt op de tijdsgeest. Wonderlijk mooi om te zien hoe Elio de muziek voelt, samenstelt en in alle rust naar een hoger niveau tilt.

 

Export landen

Wereldwijd

Ceo

DeltaBeats | Elio Debets