Producent Buiten Meubilair

Design Veranda

Producent Buiten Meubilair

Design Veranda is in 2014 opgericht door Nick en Dennie Driezes. Dennie was al langer actief in de branche en Nick was actief als SEO-specialist bij onder andere Thuisbezorgd.nl. Beiden vullen elkaar uitstekend aan. Het bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt.

Design Veranda importeert aluminium profielen van hoge kwaliteit voorzien van poedercoating met 10 jaar garantie uit Duitsland waar onder andere veranda’s van gemaakt worden. Naast veranda’s worden ook tuinkamers (ongeïsoleerde serres), carports, glazen deursystemen, schuifpuien, zijwanden, spa’s en complete tuinen geleverd. Het concept van Design Veranda is uniek.

Op de website van Design Veranda staan honderden foto´s van veranda’s, serres en tuinkamers die bij klanten zijn geplaatst. Deze klanten fungeren als zichtlocatie voor nieuwe klanten. Nick: “Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Dat is ook de reden waarom wij 70% van onze nieuwe klanten krijgen door referenties”.

Wat Design Veranda ook onderscheid is de focus op advies in plaats van verkoop. Zo toont Nick verschillende soorten profielen waaruit gekozen kan worden. Daardoor is de klant zich bewust van de kwaliteit van het product dat hij koopt en de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Design Veranda is trots op het feit dat zij complete maatwerk concepten kunnen leveren naar de wensen van de klant. Zowel Veranda’s gecombineerd met een complete tuin, als spa projecten inclusief tuinaanleg. Exportambitie Design Veranda ziet volop groeikansen in binnen en buitenland. Vooral de Duitse markt is interessant. Naast groei in het bestaande assortiment wordt ook groei gezocht in aanverwant assortiment zoals spa-baden, rolluiken & screens, heaters, complete tuinen, et cetera. Met diverse Europese leveranciers worden hier stappen in gezet.

Design Veranda focust bij de verkoop ook op het online kanaal naast persoonlijke advies en verkoop. Nick: “We krijgen online heel veel aanvragen. Wij hebben daarop geïnvesteerd in onze website. Bezoekers kunnen op onze website heel snel en overzichtelijk hun eigen veranda samen te stellen, waarna direct de offerte volgt. Dit is heel gebruikersvriendelijk en bespaart ons weer tijd. We hanteren een scherpe prijs en een grote voorraad voor directe levering. Wij verwachten hiermee onze groei te versnellen”.

 

Export landen

België | Duitsland 

Ceo

Design Veranda | Nick Driezes