Drukwerkdeal

Drukwerken

‘Laat zien wie je bent’, met deze slogan brengt Drukwerkdeal.nl haar klanten maar ook haar medewerkers in vervoering. Drukwerkdeal.nl hét e-commerce bedrijf van Deventer, heeft haar positie in de markt vergroot en geconsolideerd. Drukwerkdeal.nl expert in het printen van alle drukwerk. Multidisciplinaire teams die hun vak verstaan werken dagelijks aan het verbeteren van de kwaliteitsproducten, zodat de klantwensen in vervulling gaan. Een competitieve onderneming die scoort in een markt waar velen een graantje mee pikken uit de ruif. De gekozen strategie voor online printen en de ‘customer journey’ heeft hen dicht bij de klant gebracht.

Digitaal printen
In 2018 heeft Drukwerkdeal.nl op fietsafstand van het kantoor een productiehal ingericht van 6.000 m2. In de productiehal zijn diverse printtechnieken ondergebracht. Machines om te borduren waardoor diverse textieluitingen aan het assortiment zijn toegevoegd. Zeefdruktechniek ook voor kleine oplages en groot formaat digitaal printen. Haico Meijerink, algemeen directeur, heeft regelmatig meegelopen in de productiehal. ”Dat is voor mij een mogelijkheid om inzicht te krijgen in die printprocessen. De vele handelingen die worden verricht bijvoorbeeld bij een zeefdruk, voordat het product gereed is om aan een klant te leveren. Vanuit Deventer bedienen we heel Nederland en België met het digitaal printen”, vertelt Haico. Een uitbreiding waarmee Drukwerkdeal.nl haar positie verder versterkt en een bijdrage levert aan de economische groei van Deventer door ruim 100 nieuwe arbeidsplaatsen te realiseren. Bij Drukwerkdeal (Nederland en België) werken 350 Fte.

Het hart is e-commerce
Meijerink is zich bewust van de economische veranderingen. E-commerce is de succes factor binnen de diverse marksegmenten waarbinnen Drukwerkdeal.nl opereert. Ook de inzet van de teams, die een uitgekiende online marketing strategie implementeren en hiermee kunnen en mogen experimenteren om de klant te binden. Constante kwaliteit leveren, jezelf en je team dagelijks verbeteren, zodat de klanttevredenheid groeit. Met blogs, reviews, chatboxen en de vele social media campagnes wordt de klant altijd ‘getriggerd’ en blij verrast. En daarmee is Drukwerkdeal.nl op weg om een van haar doelen te verzegelen: 100% klanttevredenheid.

Bijzonderheden
Drukwerkdeal.nl heeft een dochter in België, Printdeal.be. De export bedraagt 10 tot 12 procent van het groepstotaal. Drukwerkdeal is onderdeel van Cimpress NV.

Export landen

België | Duitsland 

Ceo

Drukwerkdeal | Haico Meijerink