Fabrikant van Spiegels

Dutch Mirror Factory

Fabrikant van Spiegels

Dutch Mirror Factory is fabrikant van een grote reeks van prachtige spiegels. Deze spiegels worden met name gebruikt in de sanitair branche. ‘Een spiegel is meer dan een reflectie van de werkelijkheid’ zegt directeur eigenaar Jørgen van Doorn. ‘Met onze heldere blik maken we de mooiste spiegels van Europese topkwaliteit’. Dutch Mirror Factory heeft in deze competitieve markt naam gemaakt als ontwerper en ontwikkelaar van innovatieve spiegelconcepten voor een betaalbare prijs. En levert op maat gemaakte spiegels en ‘private label’-collecties aan de badkamerindustrie, groothandelaren en de hospitality-sector.

Betaalbare, Europese kwaliteit

Kwaliteit gaat langer mee en niet alleen in materieel opzicht. Dutch Mirror Factory is een betrokken leverancier van aantrekkelijk geprijsde spiegels die voldoen aan alle Europese normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en garantie. Dit is te danken aan de strategische keuze om voornamelijk onderdelen van Europese oorsprong te gebruiken.

Dutch Mirror Factory levert graag een bijdrage aan het succes van merken en bedrijven met spiegels die kwaliteit reflecteren. Als uw betrouwbare partner in Research & Development ontwikkelt Dutch Mirror Factory producten die van meerwaarde zijn voor een collectie of categorie. Jørgen van Doorn zegt hierover: ‘Kijk eens goed in onze spiegels en u en uw klanten zullen overtuigd zijn van de kwaliteit’. Een team van specialisten bewaakt voortdurend de kwaliteit van de producten, die meer te bieden hebben dan gewone spiegels. Zo kunnen we functies als heating-pads, aanraaksensoren, bluetooth en ledverlichting integreren in vrijwel elk spiegelontwerp.

Internationaal succes

Inmiddels hebben ook buiten Nederland veel klanten de weg naar de Dutch Mirror Factory gevonden. Kwaliteit, flexibiliteit en innovatie spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast staat het bedrijf voor betrouwbaarheid in afspraken en levering. Voorbeelden van internationale afnemers zijn: Yotel – Glasgow, The Eliott Hotel – Gibraltar, London Chiswick Hotel – London en Jee-O – Malediven en Van der Valk – Antwerpen.

Export landen

Duitsland | Belgie | Verenigd Koninkrijk | Malediven

Ceo

Dutch Mirror Factory | Jørgen van Doorn