Vertaal- en Trainingsbureau

Engels met Jet

Vertaal- en Trainingsbureau

Jet Waanders richtte in 2016 haar eigen vertaal- en trainingsbureau Engels met Jet op. Na een jarenlange carrière in het onderwijs was ze toe aan een nieuwe uitdaging. Dit werd het geven van Engels aan particulieren en bedrijven. Vanwege de snelle groei is nu de focus volledig op het bedrijfsleven komen te liggen.

Veel werk kwam van expatsmakelaars uit voornamelijk het westen van het land. Jet verzorgde daar Nederlandse en Engelse lessen op maat. Veel werkt zij met Engelsen en Amerikanen. Naast Nederlandse les moet je ook denken aan hand- en spandiensten als het vertalen van verhuur- en koopcontacten en het regelwerk met instanties. Vertaalwerk verricht Jet ook voor bedrijven en organisaties. Dit varieert van vertalingen van websites, koopcontacten en andere correspondentie tot ondertiteling van bedrijfsfilms.

Voor ondernemers en managers verricht Jet ook training op maat. Jet: “het gebeurt vaak dat zij belangrijke presentaties in het buitenland moeten geven waar wel of geen order van afhankelijk is. Samen kijken we naar de complete presentatie en we oefenen op mogelijke vragen en hoe daar in correct Engels op te reageren. Veel managers denken hier vaak te makkelijk over en overschatten hun eigen beheersing van het Engels. Het is dan goed je presentatie terdege voor te bereiden. Je kunt echt niet aan komen met “Van Gaal Engels”. Dit maakt of je in of out business bent”.

Jet organiseert met veel succes ook zakelijke taalreizen naar onder andere Oxford, Cambridge en Dublin. In korte tijd wordt van een groep cursisten het Engels naar een hoger niveau getild, met daarbij ook het nuttige met het aangename.

De toekomst ziet Jet met veel vertrouwen tegemoet. Jet: “” via mond-tot-mondreclame krijg ik steeds meer klanten en LinkedIn werkt ook goed voor mij. Ik heb ook verdiept in SEO (Search Engine optimization), dit werpt ook zijn vruchten af. Ik word steeds beter gevonden door bedrijven die online zoeken naar een vertaal en trainingsbureau Engels”.

Export landen

Verenigd Koninkrijk | Verenigde Staten 

Ceo

Engels met Jet | Jet Waanders