Groothandel in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en machines

Facility Trade Group

Groothandel in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en machines

Facility Trade Group is een onafhankelijke groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en machines.

Algemeen Directeur Bas Haagen: ‘Die onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert de klant altijd van de beste koop. Het assortiment is geschikt voor volledige reinigingssystemen, hygiëneconcepten en non-food horeca oplossingen’. Het hoofdkantoor is in Apeldoorn gevestigd, maar met drie (tevens Almelo en Amsterdam) vestigingen bedient Facility Trade Group klanten in het hele land.

Bas Haagen: ‘Met ruim 70 medewerkers, meer dan 4500 opdrachtgevers, 90 jaar expertise en een landelijke dekking zijn wij een middelgrote, maar zeer onderscheidende speler in de markt. Dat onderscheid komt met name naar voren in de vorm van klantpartnership, echte expertise en een grote mate van bestelgemak’. Het bedrijf bedient klanten in uiteenlopende branches waaronder horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, industrie en zorg.

Waarmaken!

One-stop shop

Om het de horeca-, schoonmaak-, en facility professional zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt Facility Trade Group een compleet assortiment. Dat bestaat uit gevestigde A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, onafhankelijk van leverancier of merk. De compleetheid van het assortiment is uniek in Nederland! Door de nauwe samenwerking met leveranciers is de klant altijd verzekerd van de nieuwste producten en technologieën. Denk daarbij ook aan plasticvrije producten en producten van gerecycled plastic.

Extra services

Aanvullend op het assortiment biedt het bedrijf tevens extra services, zoals verschillende machine lease opties en heeft het bedrijf een eigen technische service voor machine onderhoud. Daarnaast kan men bij Facility Trade Group terecht voor zogenaamde all-in concepten als ‘Pay-per-User’, ‘Pay-per-Room’ en zelfs geurbeleving op maat! Producten kunnen worden voorzien van eigen logo en het bedrijf organiseert met regelmaat trainingen en kennisevents.

Klantspecifiek advies

Met de expertise over producten, branches en inzicht in trends is het bedrijf in staat belangrijk klantspecifiek advies te leveren. Daarmee wordt de klant geholpen op terreinen als kostenbesparing, duurzaamheid, hospitality en beleving.

Export landen

België

Ceo

Facility Trade Group | Bas Haagen