Verkoop van kampeertenten

Glamping Structures

Verkoop van kampeertenten

Vanuit familiebedrijf CampSolutions is in 2020 Glamping Structures opgericht. Met CampSolutions is veel ervaring opgebouwd in de verhuur van tijdelijke slaapaccommodaties. Hierbij moet u denken aan allerlei soorten tenten, lodges, blokhutten en tiny houses. Deze worden veelal geplaatst bij grote festivals over heel Europa. Met Glamping Structures wordt ook verkoop hiervan ter hand genomen.

Dankzij de innige samenwerking met CampSolutions is een groot assortiment aan jong gebruikte en ook nieuwe tenten beschikbaar. Deze hebben vaak op bekende festivals als Lowlands, Tomorrowland of Sziget gestaan. Het zijn bijzondere en sfeervolle tenten die van kwaliteitsmaterialen gemaakt zijn.

Specialist in maatwerk

Naast het standaard aanbod is Glamping Structures specialist in maatwerk. Samen met de klant worden de wensen verkend Vragen die daarbij aan de orde komen zijn: grootte van de tent, soort materialen, wel/geen keuken of badkamer en het klimaat waar de tent of lodge komt te staan. Zodra alles in kaart is gebracht wordt op de tekentafel de accommodatie uitgewerkt in een gedetailleerde (3D) tekening door een technische tekenaar. Dit wordt uitvoering doorgenomen en besproken en na goedkeuring start de productie. Het proces eindigt met de turnkey oplevering van de tent, lodge, blokhut of tiny house op locatie.

De klanten van Glamping Structures bestaan uit particulieren die wat anders willen dan de standaard tent of Caravan waarmee ze voorheen op vakantie gingen. Een belangrijkere doelgroep zijn Camping- en Glampingeigenaren. Door gedeeltelijk of geheel hun terrein met blikvangende glamping objecten te vullen wordt de verhuurbaarheid vergroot en neemt het rendement ook toe door de hogere tarieven die voor Glampingobjecten gevraagd kunnen worden.

Vliegende start

In de korte tijd van haar bestaan is Glamping Structures snel een begrip geworden in de markt. Op campings en glampings door heel Europa tref je de accommodaties van het bedrijf aan. Om de verkoop in het buitenland verder te stimuleren zijn agenten geworven in Italië, Frankrijk en het Verenigd koninkrijk. Meer agentschappen staan nog in planning.

Toekomst

Het bedrijf groeit snel en bestellingen komen ook al buiten Europa binnen uit Zuid-Afrika, Gambia, Amerika en Australië. Veelal kwam dit van Nederlanders die overzee wonen en/of een camping runnen. Voor de toekomst zijn plannen om meer te gaan exporteren naar deze interessante landen.

Export landen

Europa | Zuid-Afrika | Gambia | USA | Australië

Ceo

Glamping Structures | Wouter Leuven