Interieur Winkel

Groen Projectinrichting

Interieur Winkel

Een mooi voorbeeld waarbij je kennis en vakmanschap kunt exporteren is Groen Woning- en Projectinrichting. Eric Rumpf geeft sinds 1997 leiding aan dit bedrijf, waarbij hij een duidelijk doel voor ogen heeft: “De klant ontzorgen bij de inrichting van kantoor, bedrijfspand of woning, waardoor de kwaliteit van werken en leven optimaal wordt”.

Groen beschikt over een ruim bedrijfspand met zichtlocatie aan de verkeersas Deventer-Colmschate. In de ruime winkel is een uitgebreid assortiment aanwezig van raamdecoraties, meubelstoffering, vloeren en binnen- en buitenzonwering. Veel bekende merken zoals Forbo, Desso, Luxaflex, Mflor en Tarkett zijn bij Groen verkrijgbaar. Niet alleen de consumentenmarkt wordt bediend. De zakelijke markt wordt bediend vanaf onder andere de afdeling projectinrichting. Uit de gemiddelde klantwaardering van een 8,7 wordt duidelijk dat vakmanschap en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan bij Groen. Groen Projectinrichting heeft landelijk vele kantoren, scholen en overheidsgebouwen (zoals het stadhuis Deventer!) in de loop van de jaren mogen inrichten. Van daaruit is ook voor het eerst de export ontstaan. Dit startte met het inrichten van een ziekenhuis op Bonaire en is doorgegroeid naar riviercruiseschepen.
Cruiseschepen
In de wintermaanden worden door heel Europa riviercruiseschepen van een nieuwe inrichting voorzien. Buitenlandse rederijen, veelal Amerikaanse, meren hun schepen aan in diverse Europese havens gedurende de winterstop. De projecten variëren van het bekleden van wanden en vloeren tot complete verbouwing en inrichting. Dit vergt een strakke planning. Heel veel onderaannemers moeten naast de projectinrichters tegelijk aan de slag waarbij de klus in acht weken tijd geklaard moet worden. Eric: “Het levert wel eens wat stress op wanneer collega-bedrijven die bij de herinrichting betrokken zijn uitlopen. We pendelen in die periode ook heel wat af tussen Deventer, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Het mooie is dat we altijd onze deadline halen. Het is altijd weer een prachtig gezicht wanneer de schepen volledig vernieuwd klaar zijn voor de vaart.

Groeiambities
Eric ziet kansen voor zijn bedrijf om te groeien. Steeds vaker verzorgt Groen een totaal concept voor nieuwe interieurs. Dit begint bij de planvorming tot en met het turnkey opleveren van het project , waarbij Groen met partners zorgt draagt voor alle voorkomende werkzaamheden zoals levering van meubilair en het uitvoeren van installatie-; bouw- en schilderswerk.

 

Export landen

België | Duitsland | Frankrijk | Oostenrijk | Italië | Zwitserland

Ceo

Groen Projectinrichting | Eric Rumpf