Videoproducties

Guxavision

Videoproducties

Guxavision is in 2010 opgericht door Elisabeth Seppen. Zij verzorgt videoproducties in binnen- en buitenland. Elisabeth werkte o.a. in China, Nieuw Zeeland en Zwitserland. Naast Nederlands spreekt zij Engels, Duits en Spaans.

Producten & Diensten
Elisabeth verzorgt videoproducties voor diverse bedrijven en organisaties. Elisabeth: “Met film kun je meer laten zien dan met foto en tekst. Steeds meer bedrijven zien daar de meerwaarde van in”. Het klantenbestand van Elisabeth varieert van grote internationale ondernemingen zoals FrieslandCampina tot kleinere bedrijven.

Elisabeth haar laatste internationale opdracht was een videoklus in China. Voor het internationale bedrijf Webasto maakte Elisabeth instructievideo’s over hoe warmtekachels in vrachtwagens ingebouwd worden.

Instructiefilms maken behoort sowieso tot één van de specialismen van Elisabeth. Steeds meer bedrijven werken met e-learning en video is daar vaak een onderdeel van. Je kunt makkelijk uitleggen hoe iets werkt, zoals de inbouw van een technisch product. Naast technische oplossingen gaan video’s vaak over de energietransitie en de agrarische sector. Elisabeth: “Ik merk dat ik daar veel affiniteit mee heb en dat vertaalt zich in de films en daarmee ook de toenemende vraag vanuit deze branche.”

Exportambitie
Voor de toekomst verwacht Elisabeth verder te groeien in het internationale werk. Naast films maken voor Nederlandse partijen die in het buitenland actief zijn, ziet ze ook potentieel voor buitenlandse bedrijven die zich op de Nederlandse markt willen begeven.

 

Export landen

Europa | China

Ceo

Guxavision | Elisabeth Seppen