Transportbedrijf

GVT

Transportbedrijf

De gebroeders Versteijnen richtten in 1957 in Tilburg hun eigen transportbedrijf op. Vanuit dit familiebedrijf is een groot landelijk opererend transportbedrijf ontstaan. Op dit moment werken bij GVT ruim 1000 medewerkers en zijn er dagelijks zo’n 375 trekkende eenheden op de weg. Daarnaast zijn er dagelijks 14 binnenvaartschepen en meerdere treinen onderweg. In de eigen warehouses heeft GVT een opslagcapaciteit van ongeveer 200.000 m2.

Op industrieterrein Loven staat een eigen rail terminal (Railport Brabant) gebouwd die aansluiting biedt op zowel het Nederlandse netwerk als internationale trajecten. Daarnaast beschikt de groep over drie eigen containerhavens in Brabant. De vestiging in Apeldoorn beschikt over een lange transport historie. Vanuit Apeldoorn rijden de 70 chauffeurs ruim 65 routes dag en nacht door de Benelux. Door de focus hierop is een zeer fijnmazig distributienetwerk opgebouwd van ruim 6.000 adressen. Op het kantoor zorgen 10 professionals dat alles qua planning en ondersteuning vlekkeloos verloopt. GVT heeft fors geïnvesteerd in IT en dat zorgt ervoor dat ook kleinere zending (koerierswerk overstijgend) ook makkelijk in de routes meegenomen worden en de volgende dag bezorgd wordt met een hoge leverperformance. De state-off-the-art IT-oplossingen zorgen naast snelheid, realtime inzicht ook in kostenvoordelen die aan de klanten wordt meegegeven.

Bij het transport ligt de focus op de Benelux. Van het 10.000 m2 grote warehouse in Apeldoorn, dat vooral gebruikt wordt als crossdock, maken ook klanten uit Duitsland en Zweden en de Zuid- gebruik. Hun goederen worden vanuit Apeldoorn zeer snel in de Benelux uitgeleverd. De klanten van GVT zijn zeer divers waarbij de nadruk ligt op grotere productiebedrijven en handelsbedrijven. Al deze klanten hebben vaste aanspreekpunten bij GVT en dat zorgt voor korte lijnen en een grote klanttevredenheid. Het doel voor de komende jaren is de hoge performance vast te houden en waar mogelijk uit te breiden. Verdere groei is dan een logisch vervolg.

GVT

Export landen

België | Luxemburg | Duitsland | UK | Spanje | Portugal | Italië

Contact

Ceo

GVT | Arrien van den Scheur