Bouwen van Websites

IJsselstudio

Bouwen van Websites

IJsselStudio is in 2001 opgericht door Edwin Bonthuis. Sinds de start heeft IJsselStudio 2.200 websites en webshops gebouwd voor stichtingen, verenigingen, kleine zelfstandigen en het MKB. Bij IJsselstudio werken vijf personen.

IJsselStudio bouwt websites en webshops én verzorgt de domeinregistratie en hosting. Door IJsselStudio worden ruim 3.700 domeinnamen gehost, waarvan een deel internationaal is uitbesteed. De klanten zijn divers en de Nederlandse bedrijven waarvoor wordt gewerkt hebben ook internationale vestigingen. De vraag van die bedrijven of IJsselStudio ook voor de buitenlandse tak de website wil bouwen is dan snel met een ja beantwoord.

Edwin Bonthuis heeft de afgelopen jaren een groot internationaal netwerk opgebouwd van meer dan 100 professionals die vragen en opdrachten bij elkaar plaatsen en kennis met elkaar delen. Bonthuis: “De bouw van een website is in elk land weer maatwerk. Via mijn netwerk kunnen wij dit maatwerk leveren met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding”. In totaal heeft IJsselStudio zo’n 200 buitenlandse websites gebouwd voor Nederlandse klanten en zo’n 130 Nederlandse websites voor buitenlandse bedrijven.

Dit brede netwerk zorgt voor bijzondere opdrachten. Dit varieert van de website voor de bouw van koetsen in Duitsland, een Zweedse website voor de grootste vlaggenproducent van Europa tot websites voor vijf landen van een Braziliaans junglehotel. Bonthuis: “Het Braziliaans junglehotel was echt speciaal. Het hotel dat is gebouwd midden in de Amazone, en waar ander halfjaar aan is gewerkt door een Nederlander uit mijn netwerk”.

De internationale aanvragen voor het bouwen van websites neemt toe. Om aan deze vraag te voldoen beschikt IJsselStudio in het buitenland over resellers. De jongste reseller zit in Roemenië. In een jaar tijd heeft IJsselStudio zo’n 100 websites voor Roemeense bedrijven gebouwd. Het plan is om nog meer met resellers te gaan werken.
Ook staat een uitbreiding in Amerika op stapel. Edwin: “Websites die voor de Amerikaanse markt moeten draaien, starten vanuit Europa te langzaam op. Met serverruimte in Amerika lossen we dat probleem voor onze klanten op”.

Export landen

België | Duitsland | Groot-Brittannië | Noorwegen | Oostenrijk | Polen | Roemenië | Zweden | Brazilië

Ceo

IJsselstudio | Edwin Bonthuis