IT-Bedrijf

Indito

IT-Bedrijf

In 2018 ontstond Indito – “In Deventer IT-Oplossingen” – uit een management buy-out van een bestaande IT-partij. Met 22 medewerkers werd er een nieuw avontuur gestart en inmiddels zijn dit er al 28.

IT-kennis delen is wat Indito doet, waarbij gebruik wordt gemaakt van Microsoft Online voor het tot stand brengen van tijdbesparende en efficiëntie verhogende oplossingen voor bedrijven en organisaties. Toepassingen als SharePoint, Power Apps, Office 365, Microsoft 365 en Dynamics 365 ondersteunen organisaties in hun processen en zorgen voor betere prestaties.

Door de slimme inzet van alle applicaties binnen Microsoft en dankzij naadloze koppelingen met bijvoorbeeld ERP-, HRM-, CRM- en financiële systemen, wordt het mogelijk om vanuit één centraal dashboard je hele bedrijf te overzien en managen. Indito is inmiddels een superspecialist te noemen in het inrichten van volledige bedrijfsoplossingen, waarbij de focus ligt op informatiebeveiliging, verbeteren van communicatie en procesoptimalisatie.

Bijna 300 klanten

Dagelijks worden er door het team van Indito tussen de 15.000 en 25.000 werkplekken gemanaged bij bijna 300 klanten. Het klantenbestand is zeer gevarieerd en zit met name in Oost-Nederland. Hoewel Indito binnenkort ook voor een Duitse opdrachtgever aan de slag gaat, ligt de focus op de regio. Directeur Edwin de Goede: “We hebben hier nog zoveel mooie bedrijven, die door een goed gebruik van de vele mogelijkheden van Microsoft Online hun bedrijf echt naar the next level kunnen brengen, met strategisch voordeel ten opzichte van hun concurrentie.”

Partnerships

Indito wil graag voorop blijven lopen op gebied van de nieuwste IT-technologie. Als voorbeeld noemt Edwin de samenwerking met Konica Minolta. Deze wereldspeler op gebied van printing heeft een nieuw platform voor digitaal documentenbeheer opgezet en Indito heeft de primeur om deze als eerste te gaan implementeren in Nederland.

Toekomst

In de toekomst verwacht Indito een constante groei door te blijven maken, dankzij de aandacht voor de business van klanten en waarbij de focus ligt op hoe IT-technologie kan zorgen voor een versnelling in die business. Edwin: “We richten ons op de Nederlandse markt. We merken wel in onze Duitse contacten dat wij in Nederland qua IT een stuk verder zijn, dus wie weet liggen hier voor ons nog meer kansen.”

Export landen

Duitsland 

Ceo

Indito | Edwin de Goede