Industrieel-Technische Naamplaten

Interplate

Industrieel-Technische Naamplaten

Al ruim 25 jaar staat Interplate bekend als specialist in de technische industriële naamplaten, naast de diverse reclame toepassingen. “We zijn een klein bedrijf met een team van gespecialiseerde medewerkers”, vertelt René Schreijer. Samen met zijn collega’s bedrukken, graveren, etsen en printen zij tal van producten. Van zware kunststoffen tot diverse metaalsoorten als aluminium en RVS.

Interplate ontwikkelt duurzame producten die jarenlang mee gaan. Zij verwerken de boodschap, informatie en/of data met een bepaalde functionaliteit. “Wij zijn grafici voor niet-grafische producten”, vult Remco van Lier aan. “Deze vinden voornamelijk hun toepassing bij machinebouwers, industrie, waterschappen, offshore en defensie. Wij produceren belangrijke informatie waaronder het serienummer, projectgegevens, barcodes en dergelijke in een duurzame metalen of kunststoffen label. Zodat uw gegevens altijd zichtbaar en leesbaar blijven. Ook over tien of twintig jaar en de meest extreme omstandigheden”.

Meegroeien met de industriële markt
Al jaren groeit Interplate mee met de industriële markt. Anno 2018 blijft de markt groeien. Hierdoor krijgt Interplate ook de kans om door te groeien. “Maar wij gaan niet voor het snelle succes. Wij richten ons op een duurzame relatie met onze klanten”, vertelt René. Doordat Interplate de producten binnenshuis produceren, hebben zij grip en zicht op het hele traject. Hierdoor kunnen zij niet alleen topkwaliteit leveren, maar ook ‘just in time’, waarbij korte levertijden ook steeds belangrijker wordt.

Indirecte en unieke export
Interplate exporteert haar producten naar verschillende landen: België, Duitsland, Tsjechië en Denemarken. Het bedrijf heeft hier verschillende netwerken en klanten aan wie zij leveren. Ongeveer 15% van de omzet van Interplate komt uit het buitenland. “Echter, wij noemen onszelf geen échte exporteurs”, vertelt René. “Wij hebben geen exportafdeling. Wij zijn toeleveranciers.“ Veel klanten van Interplate werken internationaal, waardoor hun producten over de hele wereld worden verspreid.

Export landen

België | Duitsland | Tsjechië | Denemarken

Ceo

Interplate | René Schreijer