Online marketing bureau

ionmoon BV

Online Marketing bureau

In een tijdperk waarin we meer zitten achter ons bureau dan gezond is voor ons lichaam. Alphons Hesselmann, is in 2007 samen met compagnon Aad van Dommelen gestart met Wigli. Doel een ergodynamische stoel ontwikkelen waarop je actief zit, in beweging blijft en waardoor je rugspieren sterker worden. Diverse prototypes zijn ontwikkeld, voordat de ‘Wigli One’ voldeed aan hun wensen. Een beukenhouten frame met een rubberen zitting, een tijdloos ontwerp op drie poten.

“Rechtop zitten!” Dat hoef je bij deze stoel niet te roepen. Je blijft in beweging en dat is beter dan stilzitten. De heren bouwen een website en de stoel verkoopt in Nederland en de Verenigde Staten vrij goed. De tweede stoel is de ‘Wigli Just’, die bestaat uit een buizenframe met een in hoogte verstelbare zitting. Met een Junior variant is een entree gemaakt op de scholenmarkt. Het in één maand in bruikleen geven van de stoelen blijkt daar prima te werken. De scholen ervaren zo de voordelen van de stoelen en dat leidt dan regelmatig tot orders.

De stoelen zijn ook Made in Holland en om het nog specifieker te maken, made in de regio. Diverse onderdelen worden geleverd van bedrijven uit de omgeving en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt assembleren deze vervolgens.

Alphons heeft zijn focus nu volledig gericht op de verkoop en marketing van de Wigli: “Je richten op marketing en verkoop, leidt er toe dat er nieuwe kansen ontstaan. Er komen meerdere aanvragen binnen uit Canada en Amerika om als wederverkoper op te treden”, vertelt Alphons. Maar ook de wens om meer op de Europese kantorenmarkt actief te worden is belangrijk. Immers steeds meer organisaties zijn zich bewust dat een gezonde kantooromgeving belangrijk is voor het behoud van hun (gezonde) medewerkers. “We zijn dan daarin ook continue aan het innoveren”.

Export landen

België | Denemarken | Duitsland | Verenigd Koninkrijk | Frankrijk | Verenigde Staten | Canada

9

Contact

Ceo

ionmoon | Gedy van Elburg