iTEC

Luchtreinigers

De vader van directeur Cesar Overmars was een zeer gedreven innovator. Hij begon, samen met zijn zoon Cesar, al in 2004 een webshop in luchtreinigers. Voor die tijd echt uitzonderlijk! Het was het begin van een prachtige ontwikkeling. In 2008 is Cesar fulltime met het bedrijf aan de slag gegaan.

Luchtbehandeling

Begonnen met één luchtzuiveraar voor de consumentenmarkt (tegen rook, geuren, huisdieren, allergenen en stof) en inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf op het gebied van hoogwaardige luchtreinigers in zowel de professionele als de consumenten markt. Cesar Overmars: ‘In 2009 zijn we in zee gegaan met een nieuwe, zeer professionele en betrouwbare leverancier.. Sindsdien is er echt snelheid in de ontwikkeling van het bedrijf gekomen!’.

iTEC is als leverancier van hoogwaardige luchtreinigingsproducten actief in de Benelux en het Duitstalige gedeelte van Europa. De producten worden rechtstreeks betrokken van de diverse producenten en het bedrijf is zijn exclusief distributeur van luchtbehandelingsproducten van PureAirPro, Innova, HALE, Idealin, SNE en Airbi. Tevens vertegenwoordigt iTEC de merken Winix, Coway, Aerial en Sharp. Directeur Cesar Overmars: ‘Een aantal jaren geleden zijn we begonnen met het leveren van monoblock airco’s (zonder buitenunits). Een groot succes door de ruim bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid’. iTEC is inmiddels een belangrijke speler op de Benelux markt op het gebied van monoblock airco’s.

Advies op maat

Ook voor professionele toepassingen zoals in horeca, kantoren of medische faciliteiten waar mogelijk in meerdere ruimten luchtbehandeling/reiniging/sterilisatie gewenst is, geeft iTEC graag advies op maat en kan een passende offerte opstellen. Het brede programma maakt mogelijk dat voor alle gangbare toepassingen een oplossing geboden kan worden.

Bedrijfsmodel

Inmiddels heeft iTEC zich ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf. Activiteiten omvatten dan ook exporteren, importeren, ontwikkelen en tweaken. Met zowel conventionele leveringen als verkoop via de webshop.

Export landen

Europa |

Focus op | Zweden | België | Estland | Duitsland | Polen | Hongarije

Ceo

iTEC | Cesar Overmars