Kunstenaar

Jacksart

Kunstenaar

Jack Liemburg is al ruim tien jaar kunstenaar en performer van modern art. Op geheel eigen wijze worden alledaagse thema’s vertaald op voornamelijk grote linnen doeken. Op basis van eigen gevoelens en denkbeelden ontstaan kleurrijke creaties met een grote herkenbaarheid. De stijl uit de beginperiode lijkt veel op Cobra, tegenwoordig heeft Jack een eigen stijl ontwikkeld met een combinatie van (eigen) fotografie en schilderkunst.

Vrij werk en op bestelling

Jack produceert zowel vrij werk als kunst op bestelling. De jaarlijkse productie beslaat zo’n 200 tot 300 doeken. Deze vinden hun weg naar de particulier en de laatste jaren steeds meer naar de internationale kunstbeleggers. Ook hangen zijn kunstwerken In steeds meer binnen- en buitenlandse galerieën.
Van het maken van een klein kunstwerk voor een particulier als werken op bestelling voor bekende Nederlanders zoals bijvoorbeeld Max Verstappen en Danny en Daley Blind, voor Jack maakt het niet uit: hij geniet van ieder werk dat hij mag maken. Huisstijl, kleur, foto’s en inspiratie van de opdrachtgever worden omgezet in een geheel eigen en persoonlijk kunstwerk.

Bedrijfsuitjes en workshops

Bijzonder is dat Jack in zijn 800 m2 grote atelier op de woensdag- en vrijdagmiddag tijd vrij maakt voor workshops. Onder zijn deskundige leiding leren deelnemers om zelf hun creativiteit om te zetten in een persoonlijk schilderij. Op verzoek geeft Jack geeft ook performances voor groepen particulieren en bedrijven als teamuitje.
Op de vraag ‘waar staat Jacksart over drie jaar’ geeft hij het volgende antwoord: “Geen idee! Voor een kunstenaar is dit een lastige vraag. Een bedrijf kan b.v. als doelstelling hebben: 10% meer omzet. Een kunstenaar kan zijn eigen inspiratie niet plannen. Ik maak nu andere kunstwerken dan een paar geleden en over drie jaar maakt ik waarschijnlijk weer wat anders. Wat ik sowieso leuk vind zijn grote werken. Zo mocht ik een keer een doek maken van 3 bij 10 meter voor een handelsmissie naar China. Het lijkt me ook ontzettend gaaf om een Formule 1 auto compleet te restylen of om shirts van bekende voetbalclubs onderhanden te nemen”.

 

 

Export landen

Qatar | Oman | Verenigde Staten | China | Europa |

Ceo

Jacksart | Jack Liemburg