Jacqueline Klappe

Trainingsbureau

Jacqueline heeft hospitality in de genen meegekregen. Opgegroeid in een ondernemersgezin met een eigen Hotel Restaurant leerde Jacqueline al vroeg het vak hospitality. Niet voor niets is dit begrip in de hotelbranche ontstaan en daarna uitgewaaierd naar andere branches.

Jacqueline startte haar carrière in de parfumerie en heeft lange tijd bij Chanel gewerkt alvorens zij als trainer startte bij het Oostenrijkse bedrijf Swarovski. Bij deze marktleider in kristal en fashion sieraden heeft Jacqueline een ruime retail- en trainingservaring opgebouwd in Nederland en daar buiten. Eind 2018 besloot Jacqueline om haar talenten als ondernemer te gaan vermarkten en startte ze een trainingsbureau onder haar eigen naam.

Jacqueline kan zich zowel inleven in de consument als in de verkoopmedewerker. In een winkel ziet ze snel waar de pijnpunten als ook de goede punten liggen. Ze is een overtuigende verkoper en weet dit ook goed over de brengen op de medewerkers op de winkelvloer. Niet voor niets geven diverse referenties aan dat telkens waar Jacqueline een winkel bezoekt de omzet steevast omhoog gaat.

Als er een probleem is in de conversie (van een kijker een koper maken), meer stuks per klant verkopen of hoger geprijsde producten verkopen dan bent u bij Jacqueline aan het goede adres, ongeacht het soort artikelen dat er verkocht wordt. Naast training “on the job” schrijft Jacqueline ook trainingsprogramma’s voor retailbedrijven. Dankzij haar internationale netwerk uit de tijd bij Swarovski komt ook veel werk uit het buitenland.

Toekomst

Hoewel het buitenland leuk is om te doen blijft de focus wel op Nederland liggen. Jacqueline: “er ligt hier nog veel werk. Als ik zelf winkel zie ik bij bijna elke winkel veel verbeterpunten voor een hogere omzet. Veel van deze verbeterpunten heb ik opgeschreven in een whitepaper dat gratis van mijn website te downloaden is”.

Lease je designertas

Een nieuwe bedrijfsactiviteit wat ze naast haar trainingswerk gaat opzetten is het leasen van merktassen en juwelen. Als een echte “tassenfreak” heeft Jacqueline een eigen grote collectie van designertassen en juwelen van de bekende modemerken opgebouwd. Het is zonde dat dit grotendeels in de kast blijft liggen. Via een webshop kunnen bezoekers straks kiezen uit allerlei designertassen en die voor korte of langere tijd leasen.

 

Export landen

Italië | Zwitserland | Zweden | België | Luxemburg | Verenigd Koninkrijk | Frankrijk

Ceo

Jacqueline Klappe | Jacqueline Klappe